Смяна арматурно табло

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
nik_terziev

Шкода Новак

Смяна арматурно табло

Мнение от nik_terziev »

Здравейте,колеги!Колата е Октавия 2Фейс 1,9 2009 г.и понеже е “англичанка” е в мили.Иска ми се да сменя таблото с показващо в километри,а и малко по-новия модел.Питането ми е с какво мога да го заменя и какво е необходимо друго за да го заменя.В допълнение ще кажа,че преди две години сложих мултиволан и съм сменил модула под волана с най-високото ниво,ако това е от значение за таблото.На мултиволата му работят само левите копчета за радиото,а десните не работят.Може би са за неща които не поддържа таблото ми.Знам,че са много въпросите и разхвърлени за което се извинявам,но ще съм благодарен за всякакви насоки.Благодаря!Качвам и снимка на това което имам .Изображение
nik_terziev

Шкода Новак

Смяна арматурно табло

Мнение от nik_terziev »

Някой в София,които може да ми помогне за смяна на таблото с такова с фул ФИС
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”