Тук ме остави безмълвен.coverdale написа: 07.03.2022, 18:37:59Всеки иска било от държавата от работодателите,а насреща-нищо.
До @nzlatev -
Нормалните Германци са във влака а Българите купуваме от Германия "Skoda"-и на по 200.000 Километра навъртяни за 2-3 Години от Немски Олигарси. Това трябва да си го запиша като топ лаф.nzlatev написа: 07.03.2022, 19:08:17 забравихме какво е автобус или още повече влак... Цяла Европ на такъв транспорт разчита, ежедневно
До @igeorgiev82 - Какво, Миро? Имаше супер тема "Бихте ли взели Миро на Работа"? Все едно не знаеш отговора
До @peyopetrishki -
Това ли ТИ е мерилото за успех в живота?peyopetrishki написа: 07.03.2022, 21:28:13 При наличие на тази компетенция, щяхте вие да ядете стекове в Алпите.
До @joro_kem -
Почти никой не мисли като ТЕБ, за съжаление. Според Шефовете от този Форум, причината е, че не са намерили някой, който ще върши същата Работа, за по-ниска Заплата.
До @ЦецоNOL -
Това каза и Министър Асен Василев но май остана неразбран. Няма смисъл от такива бизнесмени.ЦецоNOL написа: 08.03.2022, 09:34:55 уж голем бизнес, работа с хора и прочее и управител оценен на 1000лв.Еми няма кой да иде.
До @nmnikolov - Какви задници ТЕ гонят? Български Шофьор Шофира със 100 км/ч по Българска Магистрала и за 1 Час изминава 100 Километра. Германски Шофьор Шофира със 100 км/ч по Германска Магистрала и за 1 Час изминава 100 Километра. Надницата им за 1 Час еднаква ли е?
До @Taratajki -
Не съм съгласен. Аз и за това не бих могъл да бъда Шеф - защото мисля, че Човека е най-важното а не, както виждаш, телешкия стек. Познавам дузина Шефове, които ядът телешки стекове но Работниците им едва оцеляват. Даже лично избягах от един такъв.