Поръчка на Kamiq Monte Carlo DSG 110кс.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
finci
Здравейте,
На финалната права съм да си поръчам гореспоменатия модел от ЕТ Дружба.
И като незапознат с марката съм отворен да чуя всякакви предложения и коментари относно избора ми. Всичките вътрешно заводски тайни като оборудване, двигател през задължителните доп. екстри за модела до колко са неудобни спортните седалки влизащи в пакета или къде мият най-добре панорамен покриви в София са повече от добре дошли.
Благодаря предварително.
На финалната права съм да си поръчам гореспоменатия модел от ЕТ Дружба.
И като незапознат с марката съм отворен да чуя всякакви предложения и коментари относно избора ми. Всичките вътрешно заводски тайни като оборудване, двигател през задължителните доп. екстри за модела до колко са неудобни спортните седалки влизащи в пакета или къде мият най-добре панорамен покриви в София са повече от добре дошли.
Благодаря предварително.
Последно промяна от finci на 18.02.2022, 16:16:49, променено общо 1 път.
-
Udo
Здравей,
Аз вече съм поръчал Камика, но бизнес варианта с ръчка. За сега съм в групата на чакащите.....
От моя гледна точка щом си с DSG задължително и адаптивен темпомат. Щом е монте каарло - адаптивно спортно окачване с избор на режим на шофиране.
Ако ще е гарга, да е рошава.![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
Аз вече съм поръчал Камика, но бизнес варианта с ръчка. За сега съм в групата на чакащите.....
От моя гледна точка щом си с DSG задължително и адаптивен темпомат. Щом е монте каарло - адаптивно спортно окачване с избор на режим на шофиране.
Ако ще е гарга, да е рошава.
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Червен цвят задължително.
...и светли (сребристи) джанти.
...и светли (сребристи) джанти.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
-
5rar
Помисли за 1.5TSI 150к.с.
- Бай Ненчо
- Гараж: ПОД НАЕМ
Червен цвят и черен таван, така излезе първата фабия монте карло. За джантите за мен черни с черен пакет. Странични Огледала меска и лайсни на вартите. За мен тази комбинация цепи мрака. Лично мение. И да 1.5/150 к.с + автомат.
Успех в избора колега
Успех в избора колега
Магистрала няма финал ....."masterOne"
-
aidvt73
Аз карам червен Камик модификация Edition сега Vision. Супер е атомобила. 1.5TSI 150к.с с ръчна скоростна. И според мен вземи 1.5 двигателя. Скоростната кутия кой както му харесва
На 15 000 км поиска да долея масло аз го смених цалото заедно с масления филтър. Това е всичко което съм правил за почти 18 000 км. Нямам никакви забележки. За цената смятам че тоя автомобил е перфектен избор. Късмет с покупката.
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
aidvt73,
Привет и аз съм с Камик. Бих искал да попитам, само информативно, дали скърцат дръжките на предните врати?
Привет и аз съм с Камик. Бих искал да попитам, само информативно, дали скърцат дръжките на предните врати?
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
- jorkom
- Гараж: Kamiq 2021 Edition 1.5TSi
Citigo 2019 1.0 MPI GreenTech
При мен засега няма скърцане.
п.п. Има отделна тема за това - "дефекти и повреди по време на . . ."
-
aidvt73
Не съм забелязал да има каквото и да е скърцане. Само съвсем нормални шувмове при дивжение.Alvin_iv написа: 22.02.2022, 11:39:18 aidvt73,
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Наистина ли точно камик ти е най на сърцето? Защото за същите, че и по малко, пари може да си спретнеш не лоша скала, която по голям камик
Пак Монте Карло, което много по ще се върже на лека кола, от колкото на трупче
Просто любопитство![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Просто любопитство
-
finci
Прав си, мислех го. Излиза по-евтино и багажника й е с 60литра отгоре. Просто Камика ми допада повече. И все си мисля, че в Монте Карло изпълнението ще прилича повече на премиум возило отколкото на пимпнато трупче.Taratajki написа: 22.02.2022, 17:57:09 Наистина ли точно камик ти е най на сърцето? Защото за същите, че и по малко, пари може да си спретнеш не лоша скала, която по голям камикПак Монте Карло, което много по ще се върже на лека кола, от колкото на трупче
![]()
Просто любопитство![]()
- redalex
- Гараж: i3
Скоро виждах Камик Монте Карло - много ме изкефи и външно и вътре. Мега приятна количка!
-
Udo
Здравейте!
Някой друг освен мен, дали чака доставка на Камик?
Миналата седмица фирмата на мой познат е искала да обнови автопарка с нови шкоди. Диларът им казал "Доставка най рано след 1 година".
Явно проблемите се задълбочават.
Някой друг освен мен, дали чака доставка на Камик?
Миналата седмица фирмата на мой познат е искала да обнови автопарка с нови шкоди. Диларът им казал "Доставка най рано след 1 година".
Явно проблемите се задълбочават.
-
elen40
Здравей! Аз чакам също. Поръчах го средата на ноември и за сега все още нищо
-
D_Danov
- Гараж: Karoq SportLine 2.0TSI 4x4
Аз поръчах през юли 2021, като в момента съм пред подписване на допълнително споразумение, според което срокът на доставка става безсрочен