То не е забавящ производството фактор, ама е идеален повод и формален аргумент, заради който да отложат една бройка (твоята бройка!) за по-нататък.audiman написа: 09.02.2022, 18:29:24 Мислех си, че добавянето на теглич не е някакъв забавящ производството фактор.
Поръчка на нова Октавия.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Поръчка на нова Октавия.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Поръчка на нова Октавия.
audiman, И да не беше поръчвал тези неща - пак щеше са стане същото
...
Тия седмици на производство са пълен шит към момента. Менят си ги как им кефне. Отделно, че влезнала в производство нищо не значи, има купища коли в този статус, завършени и чакащи някой дребен модул с месеци.
Единствената релевантна информация е - качена на автовоза за БГ. Дотогава ластици.
...
Тия седмици на производство са пълен шит към момента. Менят си ги как им кефне. Отделно, че влезнала в производство нищо не значи, има купища коли в този статус, завършени и чакащи някой дребен модул с месеци.
Единствената релевантна информация е - качена на автовоза за БГ. Дотогава ластици.
Бееееее.....
-
BradurS
Поръчка на нова Октавия.
Днес пак говорих с дилъра каза че седмицата е 38, но се променяла постоянно. Ще го питам през 2 седмици, но реално не виждам никакъв смисъл. Търпение му е майката.
- kras4o
- Гараж: Superb Scout Diesel, 2021
Поръчка на нова Октавия.
скоро не бях чел тойота форума, та да ти спестя парите за регистрация там:BradurS написа: 09.02.2022, 04:45:35 В този ред на мисли, може ли да се откажа и да ми върнат капарото и да се регистрирам в Тойота форума ?

Същото е и при Киа, че се разрових за новия Спортидж, че е ефектен на външен вид. Бях мернал форумен коментар, че там идвали уж по-бързо ама не би.
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
Поръчка на нова Октавия.
Аз бих чакал колкото трябва, за да взема колата, която искам. Това да си взема някаква друга, защото се чакало по-малко… ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
-
5rar
Поръчка на нова Октавия.
Как са рзаход и динамика на извънградско/магистрала с 3-4 човека, багаж и климатроник?
Последно промяна от 5rar на 10.02.2022, 23:28:36, променено общо 1 път.
-
travelboy1965
Поръчка на нова Октавия.
Динамиката си е нормална.Аз не съм сътезател.Варна -Пампорово и обратно разхода беше 4.9/100.Аз и жена ми в колата и багаж.5rar написа: 10.02.2022, 23:26:52Как са рзаход и динамика на извънградско/магистрала с 3-4 човека, багаж и климатроник?
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Поръчка на нова Октавия.
Факт е, но винаги съм се чудил защо шкодите не са толкова интересни за крадците, при положение, че голяма част от частите и агрегатите в тях стават за VW и Audi ??? Или пък не е точно така?milencv написа: 12.02.2022, 10:50:31 Тойотите в сравнение със шкодЕтата имат един сериозен недостатък - интересни са за крадците.
-
milencv
- Гараж: Октавия 4 комби 1.5 бензин, Ръчка, Едишън
Поръчка на нова Октавия.
Точно че "голяма част", но не всички - и ако кражбата е с цел резервни части за ремонт на vw - се краде точния модел/мофикация vw - което гарантира съвпадение на 100% от частите...smoke написа: 12.02.2022, 14:37:14 Факт е, но винаги съм се чудил защо шкодите не са толкова интересни за крадците, при положение, че голяма част от частите и агрегатите в тях стават за VW и Audi ??? Или пък не е точно така?
А криминалните елементи или тези които пряко или индиректно са склонни да прибягнат до услугите на такива - не карат Шкода - те са турбо-гъзари - примерно карат някакво БМВ (било то сдухано и на 500К километра)...
Кражбите на новите коли, обаче, са преди всичко за бърз износ към 3-ти зинзибайски страни ... и явно от там търсенето на Шкоди го няма. Не е толкова престижна - което всъщност е супер ;о))
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Поръчка на нова Октавия.
Колко е актуалното време за доставка ? Безвремие?
ПП: не разбирам минусите? Някой от вас поръчвал ли е тези дни или не?
ПП: не разбирам минусите? Някой от вас поръчвал ли е тези дни или не?
- audiman
- Гараж: Skoda Octavia 1U5 1.9 TDi ASV,
Skoda Octavia NX5 2.0 TDI 7DSG Комби
-
bogi123
- Гараж: Fabia III, 1.2 tsi
Поръчка на нова Октавия.
Миналата седмица бях за оферта в еуратек и ми казаха минимум 5 месеца за излизане на дата за производство, т.е предполагам + още 2-3,
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
Поръчка на нова Октавия.
Благодаря! В лрайна сметка на всякъде е така. Освен, ако нямаш късмет за изложен автомобил да е, което търсих ид а са съгласни да го продадат, че това не е лесно.
-
milencv
- Гараж: Октавия 4 комби 1.5 бензин, Ръчка, Едишън
Поръчка на нова Октавия.
Не си единствения.
И моят абсолютно културен и безобеден коментар - цитирам "Тойотите в сравнение със шкодЕтата имат един сериозен недостатък - интересни са за крадците" - беше изтрит.
Наистина нямам обяснение.
-
bratchet
Поръчка на нова Октавия.
Погледнете в коя тема пишете. Някой просто е разчистил.