Въпросче
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Въпросче
Като е студено в колата и пуснеш топло, сам се пуска. Май не трябваше да си на ЕCON. Но не очаквай чудеса.
А и на много коли е дефектирал, отлепваше им се нещо по платката.
А и на много коли е дефектирал, отлепваше им се нещо по платката.
Бееееее.....
-
Ивайло Димов
- Гараж: Сеат Толедо 1.8 20 V
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Въпросче
За мен това е супер удобна екстра. Горе долу трябва да е: под 4 градуса навън, да не си на ЕКОН, да сложиш градусите на парното на макс (за последното не съм сигурен, но може да пробваш). Ако всичко е наред след 2-3 минути през отворите на парното отпред започва да духа топло.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Въпросче
Работи точно, както са описали по-горе. С малки уточнения, за бързо сработване. Духалките ги пускаш с най-левия бутон - за обслужване на предния джам, който автоматчно изключва всички други. Желателно е да си на АС (климатик). Температурата да е под 5⁰С. Струята на въздуха да е на макс.
Аз всяка сутрин така си паля колата, около 10 минути преди да изляза и като се кача, вътре е доста приятно вече. Като има сняг, дори размразява джама. Онзи ден, като съм я запалил баш, комшията тъкмо си е стъргал джама и ме изчака да сляза и вика - "Баси Шкодата - много хитро бре, качваш се в топла кола, а аз стържа." А кара едно наточено А6 новичко. Със сигурност има печка, ама вика - "Искам и аз да си я паля от вкъщи и да се качвам и директно да потеглям!" Казах му да търси Пандора в нета и да си я пали от където си иска![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Аз всяка сутрин така си паля колата, около 10 минути преди да изляза и като се кача, вътре е доста приятно вече. Като има сняг, дори размразява джама. Онзи ден, като съм я запалил баш, комшията тъкмо си е стъргал джама и ме изчака да сляза и вика - "Баси Шкодата - много хитро бре, качваш се в топла кола, а аз стържа." А кара едно наточено А6 новичко. Със сигурност има печка, ама вика - "Искам и аз да си я паля от вкъщи и да се качвам и директно да потеглям!" Казах му да търси Пандора в нета и да си я пали от където си иска
-
Ивайло Димов
Въпросче
Ъъъъ що трябва да е включен климатика ?.При мен ако е 5 градуса или надолу компресора не тръгва изобщо .Даже в упътването го пише
От всеки дефект-ефект
- Ramzes
- Гараж: Škoda Octavia II Combi 1.9 TDI BLS 2008
Въпросче
Суши въздуха и не се запотяват стъклата отвътре. Реално не харчи нищо, защото е студено. На О2 компресора на климатроника не може да се спре. Върти на няколко процента дори да е изключен от копчето.
Още от времето на хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място никой не може да се справи!
-
Ивайло Димов
-
hvp800