Аз лично поръчах, защото моята О2 е на края на края си. Всичко ѝ е изправно, но вече абсолютно всичко ѝ е напълно износено - мотор, дюзи, скоростна кутия, съединител, интериор, екстериор, огледала, амортисьори, гумени уплътнения по врати и капаци. Поддръжката ѝ вече изисква усилия и го няма онова удоволствие от шофирането ѝ.igeorgiev82 написа: 11.01.2022, 22:56:51 Аз друго да питам поръчващите:Толкова ли ви е необходима таз кола сега в тея смутни времена на автомобилостроенето,че да сте готови да чакате по 1 година и то с "неможещи" за поръчване екстри,които искате. Поне да дават добри отстъпки,ми те цените пак космос и....."не може тва да го поръчаш"
Що се отнася до сроковете за доставка на новите шкоди - след като вдигнаха цените и спряха локдауните, сроковете рязко ще се скъсят. Еуратек се застрахова със срокове от 160-180 работни дни. Реално нещата ще станат доста по-бързо. Още повече сега, когато вдигнаха цените и много хора ще се въздържат от поръчки.
Що се отнася до цените - те няма да паднат. Скоро още ще се качват, защото ще започнат да слагат още нови задължителни системи (които ще ги плаща купувачът, разбира се).
Що се отнася до екстрите - ако имаше такива, които са важни за мен, нямаше да поръчам новата кола без тях. В моя случай аз исках, но не можах да поръчам Canton и камера за заден ход. Тъй като съм лек аудиофил, прецених, че Canton (даже и да е много по-добър от стандартното аудио) е много далеч от претенциозно качество, затова реших, че по-скоро щях да се разочаровам от него. Затова не страдам за него. А камерата за заден ход - изобщо не ми трябва, но бях решил, че щеше да е по-модерно с нея, при положение че така или иначе имам готов 10" дисплей.