3 пъти на този на Гео Милев.
Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
По стечение на обстоятелствата (под последното да се разбира жена ми), изгарям вече почти 2 резервоара V-Power Diesel от Одринския. Разлика във поведението на колата не мога да намеря, но ми направи впечатление, че при последното пътуване до Родопите, при идентични условия, разходът по бордовия компютър е с почти литър надолу спрямо дизела от Круиз + добавката BDC.
Иначе, май съм го писал тук, аз разлика между дизела от различните марки бензиностанции не мога да направя. Нито на служебните коли, нито на Шкодата, нито преди това на Сеат-а.
Иначе, май съм го писал тук, аз разлика между дизела от различните марки бензиностанции не мога да направя. Нито на служебните коли, нито на Шкодата, нито преди това на Сеат-а.
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Застигна ни недостига...
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Нещо случайно е.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Зареждал съм там редовно с предишната ми кола, но дизел. Проблеми не съм имал. Обекта е доста оборотен, виждал съм и доста скъпи коли да зареждат там. По спомен се плаща само в кеш.
- redalex
- Гараж: i3
Аз съм виждал хора с коли за над 100к лева да влизат в гумаджийница и да питат "Брат имаш ли некви гуми втора употреба, че нови са ебаси парите..."
Шано бензиностанция няма как да предложи по-добро гориво от голяма верига. Мое мнение разбира се.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
sonnyer, днес бяха отворили. Минах към 8ч покрай тях.
- tihich
- Гараж: Superb Scout 2.0 TSI 280
Като имам път около Гео Милев/Слатина зареждам на Круиз 99+
През останалото време карам с Лукойл 100 или V-Power Racing. Не знам дали си въобразявам, но всеки път ми се струва, че с Круиз харчи една идея по-малко... От друга страна ми се струва, че колата няма тоя ряз и като цяло не тегли хубаво в целия диапазон от обороти. За тия пари с 15 стиНки отстъпка за форума е ок.
През останалото време карам с Лукойл 100 или V-Power Racing. Не знам дали си въобразявам, но всеки път ми се струва, че с Круиз харчи една идея по-малко... От друга страна ми се струва, че колата няма тоя ряз и като цяло не тегли хубаво в целия диапазон от обороти. За тия пари с 15 стиНки отстъпка за форума е ок.
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Изключително съм доволен от бензина на Шел(V-Power Racing) и G-drive 100 на Газпром. Може да си внушавам, но с бензина от Газпром ми харчи една идея по-малко(изпробвал съм го няколко пъти по едни и същи маршрути)
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
-
kograman
Горивата на Газпром засега цена/качество са най-добри. Пробвах със скъпата нафта на Лукойл, но за тия +20ст отгоре над Газпром скъпата не видях да има някаква разлика. Засега Газпром ми е фаворит.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
А може ли да предложи НЕ по-лошо гориво?
- redalex
- Гараж: i3
Имайки предвид, че всички купуват от едно място (с малки изключения) - едва ли.
Но при големите контролът на качеството би трябвало да е по-добър и да няма много своеволия, каквито при малките и частни/семейни станции лесно могат да се случат.
Аз за 20те си години шофиране никога не съм сипвал в шано бензиностанции. Проблеми с горивата и колите никога не съм имал.
В мноооого редки случаи, когато съм сипвал в Go Petrolium и от сорта кенефи, винаги съм съжалявал.
- stanley
- Обратна връзка:
Съгласен.redalex написа: 30.11.2021, 11:19:43 Но при големите контролът на качеството би трябвало да е по-добър и да няма много своеволия, каквито при малките и частни/семейни станции лесно могат да се случат.
- Ramzes
- Гараж: Škoda Octavia II Combi 1.9 TDI BLS 2008
stanley, Един контрольор няма да му пука дали ще глоби някоя малка риба за нарушения. Дали ще посмее да глоби някоя голяма и после след едно-две обаждания да се окаже безработен ? Качеството на малките е по-добро, защото големите имат "хора" както се пееше в песента на Ицо хазарта. За проверките се знае предварително и се пращат свои хора. Затова големите винаги са изрядни, а от години се носи славата на некачествените ни горива.
Последно промяна от Ramzes на 30.11.2021, 15:16:34, променено общо 1 път.
Още от времето на хан Кубрат се знае, че с много селски пръчки на едно място никой не може да се справи!