kolyo b8 написа: 03.11.2021, 22:16:57
Малко снимков материал за @shibumi, че всяка година разпитва за самовъзтановявашите се гуми. И този Пасат пристигна с гуми за първоначално вграждане Continental с технология ContiQSeal. За разлика от предишните сега са сложили EcoContact 6.
Сърдечни БЛАГОДАРНОСТИ на колегата !!! Че отдели време да задоволи любопитството ми !!!
МНОГО БЛАГОДАРЯ !!!
Със сигурност Континентал винаги е добър избор. Пожелавам много безаварийни километри!!!
Аз тази зима се насочих към ФАЛКЕН - най-новият им модел.
За момента съм доволен от това как се усещат, още повече ,че лятото съм на 16 цола а зимата на 15 и има разлика.
Наслушал съм се на какви ли не истории и мнения в насока, какво качество получаваме в България като потребители.
Информацията, че гумите в ЕТ са пресни е наистина полезна, особено за тези колеги, които все още не са се "преобули".
За себе си съм стигнал до извода, че е важно гумата да е нова! На всеки 4 сезона ако се сменя, дори и да е към среден клас, пак ще свърши работа.
Предвид пътната обстановка у нас ( надявам се да се променя към добро) и лични преживявания - изкривена джанта и спукана гума, при скорост 60 км..... Минаха доста години, но явно още ми държи "влага" и за това търся колкото се може по-универсален вариант.
Гледам в последния брой на Автобилд , класация за 205/55/16 - за мое учудване, НОКИАН зимни, които харесвах са на последните места....
Може би е хубаво, че темата з агумите е една от "безкрайните" и винаги има какво ново да се каже и допълни
Поздрави