Сеат
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Сеат
Два типа купувачи има. Едните влизат и казват - искам тази кола! Другите влизат и казват, за тази цена, какво мога да взема. Щом нивата на оборудване са съпоставими, но споделяш за цените, ти си "price buyer". Логично е да вземеш Киа в случая. Ако парите не те бъркат - ще вземеш тази, която ти е повече на сърце. Аз бих взел тази, която ми е по-драга, но всеки знае с какъв бюджет разполага и дали колата ще му носи емоция или само ще я ползва за скучно придвижване от т.А до т.Б
-
kograman
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
Сеат
Аз ли не мога да смятам или не е така? Ако 5270 лв. е 12% отстъпка при КИА, то базата следва да е ~43 900. 2700, което е 5% при Сеат са база 54 000 лв. Не ти държа сметка, просто цифрите ми вадят очите и ми задействат OCD-то.gedo написа: 24.08.2021, 11:34:48 В случая сравнявам автомобили със сравними нива на оборудване и съответно първоначална цена (според официалната ценова листа).
A, sorry. Аз съм се объркал. Ти си писал 6%, а не знам защо си заковах в глават 5%. Може би защото преди време на мен Сеат толкова ми даваха за една Ибиза ФР.
Да при 6% е горе долу толкова - 45 000 база.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Сеат
Взимаш офертата от КИА, отиваш в СЕАТ. Съвсем добронамерено "Здравейте, имам тази оферта срещу Вашата. Сеата, който ми предлагате ми харесва повече, но на този етап цената ми е фактор, какво можем да направим, за да се доближим максимално до тези условия, КАСКО подарък, гуми, нещо, което да намали разликата." Ако е търговец, ще свършите работа, ако е "подавач", а не "продавач" няма да стане...
-
gedo
- Гараж: Octavia 3, Seat Leon KL
Сеат
Rangel - и аз най-вероятно ще постъпя по този начин.
По-голямата част от хората в БГ се ръководят от критерият "цена/какво получаваш насреща". Аз също се вписвам в този профил и при равни (или сравними) други условия, цената е определяща.
Само да припомня какъв ми бе въпроса: дали има някой, който да съдейства за по-добра отстъпка при Сеат, така че и цените да бъдат сравними:)
Ако не - здраве да е!
По-голямата част от хората в БГ се ръководят от критерият "цена/какво получаваш насреща". Аз също се вписвам в този профил и при равни (или сравними) други условия, цената е определяща.
Само да припомня какъв ми бе въпроса: дали има някой, който да съдейства за по-добра отстъпка при Сеат, така че и цените да бъдат сравними:)
Ако не - здраве да е!
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Сеат
Ами конкретно в Сеат София, много зависи на кой дилър ще попаднеш. Ако е византиеца, тоя определено не иска да продава коли, незнам що е там. От него някаква по - прилична отстъпка едва ли може да се получи.
Аз даже не стигнах до тест драйв заради тоя дилър. Много е зле.
Аз даже не стигнах до тест драйв заради тоя дилър. Много е зле.
Бееееее.....
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Сеат
bobo80, най - вероятно съдейки по цената CEED vs Leon
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
gedo
- Гараж: Octavia 3, Seat Leon KL
Сеат
Това с дилъра в друг град го тествах вчера - резултатът е още 1% надолу. Замислям се с втората оферта да тествам дилър в трети град:)
Но само по телефона нещата се случват по-трудно.
JORDITO - Да, Ceed vs Leon е.
Но само по телефона нещата се случват по-трудно.
JORDITO - Да, Ceed vs Leon е.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Сеат
Имай предвид, че в момента те хич не се натискат да им ставаш клиент. Т.е. не можеш да очакваш някакви сериозни отстъпки. Незнам как е при корейците, ама европейските производители в момента са леш. И не е ясно до кога.
Бееееее.....
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Сеат
Малко са хората, които правят бизнес (продажба на кола) по телефона. Освен ако клиента не е редовен така да се каже. Нищо не заменя срещата на живо. Обажданията за оферта, че и коментари за отстъпка в същото време не се взимат насериозно. Не се заяждам, а просто споделям опит...като продавач. Работил съм не малко време като такъв, за т'ва си позволих коментари относно темата.
Сега, съвсем друга работа е, че и да идеш лично, в Бг, продавачите знаят по-малко, конкретно от хората, които списват тук или такива, които малко повече се интересуват. И понеже повечето коли се продават сами, не се и напъват да обръщат внимание на клиента така, както е нужно да се прави.
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Сеат
gedo,
Бих Ви препоръчал Автостил Плевен.
Миналата година март ми направиха отстъпка за Арона точно 12%? Вярно беше за наличен, но не съм се и пазари, както в последствие в Еуратек!
Бих Ви препоръчал Автостил Плевен.
Миналата година март ми направиха отстъпка за Арона точно 12%? Вярно беше за наличен, но не съм се и пазари, както в последствие в Еуратек!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
Сеат
Cupra urban rebel - https://www.cupraofficial.com/our-dna/g ... t-car.html
Хвана ми окото. Далеко е от серийното производство на поне 3 години. Напълно електрически с 320кв пикова и 250кв като постоянна мощност. 20-25к евра стартова цена уж целят. Проекта е интересен, остава да се чака![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Хвана ми окото. Далеко е от серийното производство на поне 3 години. Напълно електрически с 320кв пикова и 250кв като постоянна мощност. 20-25к евра стартова цена уж целят. Проекта е интересен, остава да се чака
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Сеат
Имат 2 Купри Леон в Сеат изложени.Вчера ходих да ги гледам.Ми.....не е моята кола,колкото и да ми харесва мотора и задвижването и екстериора
Вътре(отпред)си е тесничко,като за мен
в шкодата е по-широко.
Едната беше обявена на 83к лв. друхата на 81к лв. ми.......айде няма нужда,за тез пари,знаете какво се взима........Артеон![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Едната беше обявена на 83к лв. друхата на 81к лв. ми.......айде няма нужда,за тез пари,знаете какво се взима........Артеон