Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте, дойде ред и аз да се похваля. Колата беше поръчана на 11 февруари 2021 и я взех на 18 март. Като допълнителни екстри натиках ел. отваряне на багажника, Columbus, дигитално табло, отопление на предното стъкло. Цветът е quartz grey, а джантите са 18" Антарес. За момента имам вече 5к километра и съм доволен от возия, разход и поведение, както очаквах са нещата. Предстои да видим как са Еуратек от гледна точка на обслужването и други щуротии. В тази връзка питането ми е има ли някой клон, от който да сте най-доволни, било то в София или извън?
Хубава кола, честито! Мнението ми за сервиза в Дружба след две посещения за обслужване е на кантар, 50/50. Явно си зависи от човека който ще работи по колата.
Позволи ми един съвет, подсушавай я след мивка, защото тези капчици....
Последно промяна от Filip Andonov на 27.05.2021, 17:52:02, променено общо 1 път.
5rar написа: 27.05.2021, 16:27:13
Сподели някоя снимка за градски/извънградски разход.
Привет, ето една снимка от вторник - само магистрала, не бързах и си направих експеримент с АСС нагласен на 120. Тук-таме имаше забавяне и една кратка спирка.
Ако имаш качи снимки на градски разход и по-динамично извънградско шофиране. Как усещаш динамиката и скоростната кутия?
Цветът е супер, обаче наистина я подсушавай и слагай вакса. Може да си вземеш и препарат за насекоми на ВАГ за 15лв. Върши работа...мен много ме дразнят петната от тия гадини!