Историята на един "прероден" Superb III Facelift

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

Тоше, тук не става въпрос за приоритети, а за това до къде ни се простират възможностите според средата, в която живеем. Не може всичко винаги да е на 100% и да живеем в къщи в подножието на Витоша с гаражи. Правиш каквото можеш, както аз в случая с керамики и фолиа, защото колата ще е по-защитена от ако липсват и ще ми спести евентуални нерви и до там. Гараж - и магьосник да си, няма как да намериш около мен. Знам, че се споделя с добри чувства и затова и го написах в предния пост:
YYakovliev написа: 24.05.2021, 17:05:51 Сега знам, че се пишат съвети с добри намерения и чувства, ама понякога сме тотално извън контекст, когато нямаме цялата информация.

Аз от своя страна давам пълната картина, за да има някъв диалог, иначе бях решил първоначално да не пиша по въпроса с гаража.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

YYakovliev, така е - ти направи максимума, както си замислил за да си спокоен. Ще я полеем като я вземеш да й върви.

п.п. всеки дава акъл, пари никой
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

Сигурно визираш мен, какво значи ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГАРАЖ, не е ли по-важно първо да е ясно има ли гараж, какво значи да споделиш “трябва да е в гараж”, как да я завре в гараж КАТО НЯМА ТАКЪВ, стана ясно преди 5 страници, много ясно че на смях ще го карам. Тука вярно само масони… Е, може и вместо Супърб да си купи гараж, цената е идентична.
Последно промяна от Rangel на 24.05.2021, 20:04:13, променено общо 1 път.
Аватар
donci

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl

Мнение от donci »

Честита придобивка и от мен! Със здраве да й се кефиш и безпроблемно да водиш семейството! С нетърпение ще чакам като дойде отзиви.
prvv

Škoda Фен

Гараж: Superb 3 l&k 2.0tsi

Мнение от prvv »

Гараж е готино ако ти е в къщи или в блока отдолу, защото вали трещи спираш си и си качваш багажа по асансьора. А относно, че еди каква си кола трябвало да е в гараж за да се запази, 99% от бояджийските ремонти са ми заради подземния гараж в комбинация с жена ми [smilie=pleasantry.gif]
Ако ще е някъв гараж дето да вървя до него за да си взема колата, мерси.
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

Ам,като давате по 100-150к евра да живеете в кутийки в центъра,а не си направите/купите къща(на същата цена) в околията на София,тъй ще е [smilie=pardon.gif]
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

@igeorgiev82, айде стига с тея легенди. @coverdale, може да внесе яснота една къща с мястото в София или до нея какво излиза. Митове и легенди за 150 евра читава къща, ама не в София и не до нея… но пък ако визираш нещо с размерире на гаража, който се коментира, може и да стане.
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Мнение от coverdale »

В Сф гаражи свободни,няма,еле па на Явор в района.Толкова!
Къде,къде и по-лъскави лимузини спят на улицата.
Негова си работа.
Не ви е питал. [smilie=punish.gif]
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

Днес звънях на ЕТ да ги питам готова ли е колата. [smilie=sarcastic.gif]

Отговориха, че всичко е задвижено и се очаква в "неопределен" срок да се пусне от завода седмицата на производство. Неопределен, защото варирал от няколко дена до около 2 седмици... Това е все тая де, тъй като чета в момента в договора че 90-те работни дни започват да текат от постъпването на капарото при тях. Идеята на обаждането ми главно беше да видя дали всичко е наред със стартирането на процедурата. Сега се отпускам и си чакам.

Ако имам кола ще си направя организация за карането в Румъния, ако нямам го оставям за следващата година. На събора сигурно идвам с Тойотата, това значи ли че сега трябва да черпя двойно? Ако и лепна емблеми на Шкода като @Kaloyan_vRS, може ли да мина с нормално черпене?
[smilie=pardon.gif]
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от stefan L »

YYakovliev написа: 20.05.2021, 15:38:23 Цвят: Луна бял металик

Интериор: черен

Прогресивно управление на волана

Таван на купето в тъмен цвят
[smilie=i-m_so_happy.gif] Не бих се отказал от нито една от горепосочените екстри. АСС що не виждам?
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

Щото за L&K е в базовото оборудване.
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Мнение от YYakovliev »

От както поръчах колата, мисля по въпроса за лизинг срещу цялостно изплащане (кредит от банка). Искам да чуя и вашето мнение (хората дето са минавали по тоя път), кое според вас си заслужава повече и бихте избрали? Ясно е, че ще има една сума за първа вноска, ясно е, че лизингът за остатъка като лихва ще е по-изгоден, но плюсовете от това да притежаваш автомобила веднага, дали не накланят везните спрямо този избор?

До колкото разбрах предимствата да се плати и колата да стане твоя са: талон на твое име, избор на каско (ползване на отстъпки за него) където поискаш, двата ключа са в теб и т.н. Пропускам ли нещо важно? Може би опцията да завеждаш по експертна оценка някои от щетите и да си ползваш конретни методика и хора, които ти избираш за оправянето им? Какво мислите по въпроса?
edinichensluchai

Škoda Фен²

Гараж: 2018 Skoda Superb 3 L&K 2.0 TDI 150 hp 7DSG

Мнение от edinichensluchai »

След лизинга прехвърляне и данък придобиване от 3% са за твоя сметка.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

Аз сега бих избрал банков кредит. Но като взимах фабията изобщо не мислих по въпроса, защото ми беше най мързеливо Еуратек да свършат всичко [smilie=sarcastic.gif] За което ще си платя, естествено [smilie=pardon.gif]
Аватар
Архимандрит Дионисий

Škoda Мод

Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.

Мнение от Архимандрит Дионисий »

Сложен казус. Можеби трябва да видиш кой вариант е по-изгоден за теб. Да си е твоя си има свойте плюсове. Поне само с ЕураТек ще се разправяш. Иначе в уравнението влиза и лизингаря.
Ние с лизингите единствено имаме драми с пълномощните, всяка година ги подновяваме и са си пак едни разходи и време. Отделно искаха и в пробега да ми слагат ограничение, но това отпадна. Незнам дали при всички лизингаря е така.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”