Бензинова Октавия 2
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Бензинова Октавия 2
Дайте една снимка на О2 с греда отзад, че ми е интересно.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Бензинова Октавия 2
Тука има само снимки
https://www.b-parts.com/en/store/produc ... 2012-2013/
https://www.b-parts.com/en/store/produc ... 2012-2013/
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Бензинова Октавия 2
Бих се изненадал да вида О2 с греда отзад.
-
dpenov
- Гараж: Octavia 2 FL 1.4 TSI
Бензинова Октавия 2
Снимката от линка не изглежда като цял мост/греда.
Това е от Рапид:
https://images.app.goo.gl/okQidupwixYsUNc76
Виждам за О3 също доста резултати, но не и за О2.
Това е от Рапид:
https://images.app.goo.gl/okQidupwixYsUNc76
Виждам за О3 също доста резултати, но не и за О2.
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Бензинова Октавия 2
Аз ще погледна на Тъста 1.6 MPI защото си мислех, че е сграда, но може и да се бъркам.
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Бензинова Октавия 2
Бе сега и аз почвам да се замислям, защото тоя разговор го водих преди доста години... дали не иде реч за О1....
Бееееее.....
-
dpenov
Бензинова Октавия 2
Напречен стабилизатор ще рече стабилизираща щанга. Мисля че наистина в О1, О3 и О4 според тегло и мощност слагат цял мост отзад. На А3ката имах големи ядове при промяна на посоката съпроводено с леко спиране например след изпреварване и прибиране когато няма много място или изпреварване првди завой с прибиране. Направо съм се нас**ал в гащите като се залюлее. На снимката на страница 2 съм показал че е с независимо тоест поне при такава ситуация би трябвало да е по-добре.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Бензинова Октавия 2
donci,
Тоя сайт е доста неточен. Да си знаеш.
Няма Октавиа 2 с твърд мост бе хора.
Тоя сайт е доста неточен. Да си знаеш.
Няма Октавиа 2 с твърд мост бе хора.
-
dpenov
Бензинова Октавия 2
Тази седмица минах през майстор за да погледне състоянието на колата. За щастие нямаше нито една грешка и всичко беше в стойности
. Отдолу колата е в добро състояние, няма скъсани тампони. Единственото което се видя е протекъл преден десен амортисьор и заминали шок тампони на задните амортисьори. Поръчахме 2 Билщайна, нови шок тампони за четирите амортисьора и масло и филтри и днес си взех колата. Наистина се усеща разлика при преминаване на неравности като цяло съм доволен за състоянието на колата. Днес поръчах и комплект летни гуми. Остана единствено поставянето на парктроник или мултимедия с камера и парктроник, но не бързам.
. Отдолу колата е в добро състояние, няма скъсани тампони. Единственото което се видя е протекъл преден десен амортисьор и заминали шок тампони на задните амортисьори. Поръчахме 2 Билщайна, нови шок тампони за четирите амортисьора и масло и филтри и днес си взех колата. Наистина се усеща разлика при преминаване на неравности като цяло съм доволен за състоянието на колата. Днес поръчах и комплект летни гуми. Остана единствено поставянето на парктроник или мултимедия с камера и парктроник, но не бързам.