Има ъпдейт от сервиза. Миналата седмица са сменили само единия датчик, сега трябва да се смени и другия. Ситуацията е страшно тъпа, понеже те искат да ми направят колата без пари, за да съм доволен от гаранцията, обаче искат и да не им е скъпо затова сменят само един датчик вместо целият кит. За справка кита с два датчика и разните му тръбички е 320лв, а датчиците са по около 120лв. Още повече се усложнява от това, че собствениците са ни семейни познати и вече сме взимали една нова кола от тях. Аз затова ги оставих да правят каквото решат - ако ги бях натиснал да сменят целия кит, пак нямаше да ми вземат пари, но щеше да остане лошата емоция в тях, че едва ли не са се набутали...
Както и да, ще сменят сега и другия датчик, след това се надявам, че ще успея да покарам малко
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Въобще нямам никакви колебания вече дали да пазя гаранцията или да слагам Рево.
Много съм изписал тука за D-bros, ама пак ще напиша, щото са пичове. Преди празниците говорих с Цецо за тоя проблем и го питам "гледам че има китове за по 300-400лв, а има и отделни датчици", а той ми казва "остави тия датчици, ще слагаме ОЕМ кит, за да не излезе проблем другаде, така се прави".
Та избора от тук насетне за мен е лесен - поддръжка в София, рево и по-късно джанти с ЕТ 20-25
Въпроса дизел срещу бензин е екзистенциален и ще го мисля още, нищо чудно да се стигне найстина до мобиле.бг
Здраве на всички заинтересовани от дизеловите ми драми
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.