Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Общо взето, компонентите за екология се премахват по две причини! А те са - вдигане на мощност по евтиния начин или наложителна подмяна с нови, които са прекалено скъпи за потребителя на безценното возило.
Колкото и да се плюнчите, тези услуги се търсят и съответно има предлагане. Всички сте прави, но реалността е тази.
От къде да те знам, за какво говориш Споменаваш нЕкакви приятели. Щом ги тегли към селата, няма лошо, по малко гмеч в баш селото. Ако и на теб не ти харесва/изнася/понася/отърва села бол. Палиш гумите и си паркираш у нивата на воля.
Аз има къде, но след 20 години в определен бранш, там няма работа за мен. А и заради детето и училището му няма как. Имам го като идея и след време мисля да се възползвам. Къща с дворче в планината.
Ти си нек'ъв уникален случай в двумилионното село Всички други са дошли от на майка си.... що е много 'убаво, само ти щото немаш избор Ма си плащаш и требва да ти е подсигурено, да ти е сипано.
А Taratajki е с EURO 6 стандарт, та не го мисли, колко е тунингован.