Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
nsavov90
- Гараж: Octavia 2, DSG, 2.0 TDI-BMM
@sasho, благодаря за съвета.
Аз сипвам на Ромпетрол в овча купел и лелите там не са намръщени. Единствено му казвам на човека на колонката да не ми долива ръчно след като приключи пистолета, защото ми се случи да го направят точно там веднъж и това ми бърка сметките за разхода.
Аз сипвам на Ромпетрол в овча купел и лелите там не са намръщени. Единствено му казвам на човека на колонката да не ми долива ръчно след като приключи пистолета, защото ми се случи да го направят точно там веднъж и това ми бърка сметките за разхода.
- kalrad
- Гараж: Skoda Octavia 3 150hp DSG6
Аз слагам от Фюел сейв на Шел нафта и добавям малко Бардал - да речем в съотношение 1:1000, съдя че горивото е ок по това че разхода е добър - обикновено на Цариградско 
-
sasho
- Гараж: Skoda Octavia 2, 1.9 TDI DSG
@nsavov90, аз лично обичам сам да сипвам и винаги така правя
ти таблица ли си водиш?
@kalrad, със същата добавка и аз, ако сипвам на шела в Люлин. Обаче без нея е зор, на шел евтината нафта ме е накарала да оценя добавките.
@kalrad, със същата добавка и аз, ако сипвам на шела в Люлин. Обаче без нея е зор, на шел евтината нафта ме е накарала да оценя добавките.
-
nsavov90
Хаха, не. Но тъй като карам колата от месец и все още обръщам внимание на разхода. Наблюдавам при какви условия на каране, какъв разход дава.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Пробвай я ,но G-Drive -а и сподели с нея как върви ,сравнено с V-Power и Ромпетрол.
Dieselgate Team member
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Тука пълно с хомеопати ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
При 1:1000 и вода може да сипеш със същия успех![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
При 1:1000 и вода може да сипеш със същия успех
-
nsavov90
Някой дали е зареждал от бензиностанция Алекс 333 и може да сподели качеството на нафтата?
Намира се в София, в Овча купел, почти на околовръстното. Всеки път като ходя да зареждам на Ромпетрол и виждам доста коли там, включително и значително нови. Държи една от най-ниската цена за дизел.
Намира се в София, в Овча купел, почти на околовръстното. Всеки път като ходя да зареждам на Ромпетрол и виждам доста коли там, включително и значително нови. Държи една от най-ниската цена за дизел.
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
В периода от 01.12.2020 г. до 28.01.2021 г. от понеделник 22:00 ч. до вторник 22:00 ч. цената за литър гориво Shell V-Power Diesel е на цената на Shell FuelSave Diesel, а от сряда 22:00 ч. до четвъртък 22:00 ч. цената за литър гориво Shell V-Power 95 е на цената на Shell FuelSave 95. Офертата не може да се комбинира с други отстъпки за гориво.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Аха, значи за Shell V-Power Diesel може, а за бензин 100 октана не може???
ОС-ТАВ-КАААА ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
ОС-ТАВ-КАААА -
Жидовица
- Гараж: WV Pasat B5 Sedan TDI 131 кс 2004
Skoda Octavia Kombi 3, 2.0 TDI, 184 кс. 4x4 6DSG 2016
Колеги,какво ви е мнението за Екто дизела на Лукойл?
Когато печелиш -не знаеш какво губиш.
Когато губиш -не знаеш какво печелиш.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Жидовица, ок си е.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
Жидовица
- Гараж: WV Pasat B5 Sedan TDI 131 кс 2004
Skoda Octavia Kombi 3, 2.0 TDI, 184 кс. 4x4 6DSG 2016
Останал съм с впечатление,че Пасата върви една идея по-добре с Екто дизела на Лукойл в сравнение с премиума на Шел.
Може и само така да ми се струва. Шкодата все още не съм я зареждал на Шел.
Може и само така да ми се струва. Шкодата все още не съм я зареждал на Шел.
Когато печелиш -не знаеш какво губиш.
-
_A_
- Гараж: N/A
Понеже имах работа в един сервиз, само да предупредя - имаше 4 Шкоди, които чакаха за ремонт след сипано гориво от Еко. Майсторът каза да се избягва тая бензиностанция...
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
И какъв по точно е проблема и на какви мотори._A_ написа: 11.12.2020, 11:07:38 Понеже имах работа в един сервиз, само да предупредя - имаше 4 Шкоди, които чакаха за ремонт след сипано гориво от Еко. Майсторът каза да се избягва тая бензиностанция...
-
_A_
- Гараж: N/A
Честно, моя грешка, не разпитах много. До колкото разбрах е сипано кофти гориво и е отишла горивната система най-вероятно.
Това е Автокомплекс РС, човека го каза докато бях там.