Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Еуратек
Аз пък не намирам никаква разлика м/у кастрола който сипвах докато е в гаранция и Амсойла който сипвам сега. Настъпя ли над 160-170 и двете масла си ги похапва и доливам. В работата на двигателя, не намирам, никаква разлика. Това залитане по тия масла, ми се струва доста пресилено. Моето мнение е, че дали Кастрол, Шел, Амс и т.н. всичко е един дол дренки.
- morpheus
- Гараж: Passat b8 2.0 tdi
Octavia 3 2.0 tdi
MB GLE
Еуратек
Разбира се, аз също съм карал с него и то когато почти никой не беше чувал за него в БГ.
Не отговори на очакванията ми факт. Определено числата са ориентир, ако можеш да ги разчиташ правилно. Това което споменаваме тук като цифри е просто върха на пирамидата.
Ако карах обаче бензинова кола, то определено Signature щеше да бъде в топ 3 на избора ми.
Не отговори на очакванията ми факт. Определено числата са ориентир, ако можеш да ги разчиташ правилно. Това което споменаваме тук като цифри е просто върха на пирамидата.
Ако карах обаче бензинова кола, то определено Signature щеше да бъде в топ 3 на избора ми.
Product manager of engine and industrial oils
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Еуратек
Да хвърля и аз едни 5ст още по темата.morpheus написа: 01.10.2020, 21:54:38 Разбира се, аз също съм карал с него и то когато почти никой не беше чувал за него в БГ.
АМСОЙЛ съм го ползвал преди мнооого години и винаги съм имал едно на ум, защото това е масло основно за Американският пазар, продава се в хранителните магазини и струва 10-12лв литъра.Виждал съм промота по 8$.
Абсолютно ориентирано към Америкаските горива и стандарти.
После нямаше накъде и забиха European Car Formula.
Така че, както винагим съм отстоявал, по-важното е къде се кара колата, как се кара и каква е колата и състоянието й и чак тогава се мисли за масло.
Нещо от рода за гумите - 225/45/17 на Вредещайн са ТОП за шасито на Голф 7, обаче 235/35/19 са пълен шит за това шаси.
Относно ЕТ - щом са приели масло, отговарящо на спецификациите даже и за гаранционен автомобил, не би трябвало да има драми.
Но в сегашната ситуация и бъдещата нерозова такава за ти 0/20 и 0/30, масло ОЕМ/Шел и прочее не бих сипАл.Особено на такива цени.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- zeisscho
- Гараж: Skoda Scala Style 1.0 TSI 115hp DSG 7
Еуратек
Днес получих СМС от ЕТ, че ми е изтекъл срокът на съхранение на зимните гуми. Аз ги оставям там зимни/летни като ходя да ги сменям. Теоретично могат да ми удържат такса, но пък времето не е още за зимни гуми. Може би ще ги взема, после пак ще ги разхождам да ги монтират.
-
HerpaMoTeH
- Гараж: VW Touran 1.5TSI
Еуратек
Колко струва съхранението при Еуратек? Само гуми или гуми с джанти могат да се съхраняват? Стана ми интересно, защото от 4 години ползвам Vianor и досега никога не съм имал проблем за това, че е минал срока от 6 месеца за съхранение на гуми с джанти.
- zeisscho
- Гараж: Skoda Scala Style 1.0 TSI 115hp DSG 7
Еуратек
Ето тук има повече инфо и ценоразпис.
https://service.skoda-auto.bg/hotel-za-gumi
На мен ми е удобно, защото оставям гумите там и не ги мандахерцам напред назад, да се цапам и т.н. Ще се обадя утре да видя какъв е зора![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
https://service.skoda-auto.bg/hotel-za-gumi
На мен ми е удобно, защото оставям гумите там и не ги мандахерцам напред назад, да се цапам и т.н. Ще се обадя утре да видя какъв е зора
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
Еуратек
Аз също получих такъв СМС днес, но е абсурдно принципно да имаш точно 6 месеца срок за съхранение. Летните гуми се карат обикновено повече от зимните, така че няма как точно на 6 месеца да се сменят.
-
Ме4о Коди
- Гараж: Skoda Kodiaq TDI 190 DSG , Opel Astra H
- Обратна връзка:
Еуратек
То тогава се обезсмисля ползването на хотел- пак мъкнене, цапане...хамалогии. И на мен ми пратиха съобщение- споко, едва ли е Няква драма. Ще ги сменя , когато аз реша. Все пак логиката е , че летните тогава ще стоят по- малко от 6 м при тях.zeisscho написа: 16.10.2020, 12:20:13 Може би ще ги взема, после пак ще ги разхождам да ги монтират.
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Еуратек
В Дружба нямах никви проблеми аз. Бяха много отзивчиви на многото ми въпроси 
Следващата седмица ще запазя час, та ще видим как ще мине първото ми обслужване там...
Следващата седмица ще запазя час, та ще видим как ще мине първото ми обслужване там...
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Еуратек
А ти можеш ли да видиш, че ще ти сипят това, което си занесъл?
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl