Не светва плафона
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
OStoichkov
- Гараж: Scout '08 tdi BMM,
Ex s8 d2 ABT
Ex 4.7 Grand Cherokee wj quadra drive
Ex Allroad 2.7 Biturbo Manual
Ex A4 1.8 t quattro 300bhp
Etc....
Не светва плафона
Здравейте, на октавия скаут на дясна врата не светва плафона, индикатора, огледалото при отваряне. Вратата се заключва..... Микропрекъсвач?
-
HerpaMoTeH
- Гараж: VW Touran 1.5TSI
Не светва плафона
На голфа имах проблем с бравите, защото не ми се индикираше, че са отворени и се оказа, че е масов проблем с бравите на ВАГ между 2004 и 2010.
Ако си в София ти препоръчвам https://mikrondocev.com/ . Рециклираха ми бравите на двете предни врати и ми излзезе около 240 лева. Даже дават и гаранция 1 година.
Ако си в София ти препоръчвам https://mikrondocev.com/ . Рециклираха ми бравите на двете предни врати и ми излзезе около 240 лева. Даже дават и гаранция 1 година.
-
OStoichkov
Ex s8 d2 ABT
Etc....
Не светва плафона
Колега, нова брава е 60-тина лева, а в микрон доцев работят олигофрени, пет пъти жила им нося пет пъти по-къси или по-дълги ми ги дават. Питам за идея за проблема, не за реклама на сервиз!!!
-
HerpaMoTeH
Не светва плафона
На голфа в Бош сервиза в Дружба се пробваха да сложат нови брави за по 250 лева бройката (ОЕМските бяха по 500 и) и не успяха, защото бяха специфични и ми казаха, че ми трябват оригинални. Намерих си брави втора ръка(по 80 лева бройката), от който само едната работеше, другата даже беше по зле от моята, защото и не заключваше. Моето решение беше при Доцев и след рециклиране на микроключетата не съм имал този проблем.OStoichkov написа: 24.09.2020, 15:39:23 Колега, нова брава е 60-тина лева, а в микрон доцев работят олигофрени, пет пъти жила им нося пет пъти по-къси или по-дълги ми ги дават. Питам за идея за проблема, не за реклама на сервиз!!!
Иначе да при тези години микроключетата се развалят доста често. Ако намериш брави за по 60 лева бройката, които да работят и да нямат проблеми - жив, здрав и дано да станат.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
Не светва плафона
б@си нервната тема... питаш, не ти аресва мнението, плюеш и пак питаш. не ми се вързват нещата. особено с тезата за рекламата. отиваш в ЕТ, заръчваш, плащаш и си патрон. ОЕМ или квото му казват в хай-енд средите ![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
-
OStoichkov
Ex s8 d2 ABT
Etc....
Не светва плафона
Около. 70лв е афтърмаркет брава, нова. Микропрекъсвачите са по 2лв, но мен ме вълнуваше дали някой се е занимавал с отстраняването на проблема и в какво се корени.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Не светва плафона
Ами в микро-ключетата се корени най-често, то е ясно. Просто се износват от употреба.
А дали при теб е така - трябва да провериш сам, ако не ти се ходи по майстори. Другия вариант е да имаш прекъснат кабел в гофрирания маншон. Но най-често са ключетата.
А дали при теб е така - трябва да провериш сам, ако не ти се ходи по майстори. Другия вариант е да имаш прекъснат кабел в гофрирания маншон. Но най-често са ключетата.
Бееееее.....
-
HerpaMoTeH
Не светва плафона
За да си сигурен дали са ключетата си отвори вратата, при която не светва и виж дали ти излиза съобщениe за отворена врата. При мен за предните врати не светваше предупреждение на таблото и не светваше плофона съответно.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Не светва плафона
HerpaMoTeH, ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Той май го е споменал колегата това ,или поне аз така го разбирам
Dieselgate Team member
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Не светва плафона
За Доцев мненията са противоречиви. Брави читави има в Али експрес. 240лв за рециклиране на две брави ми се вижда доста. Микрето е даже под 2лв. Не е едно в брава,но все пак...
-
carmania
Не светва плафона
Здравейте, колеги,!
Не намерих друга тема и за това ще използвам тази.
Проблемът е следният, при заключване на задна дясна врата с механизма за малко дете и после при отключване, и отваряне не свети плафона и индикатора на таблото. Докато не се наложи да я заключа нямаше проблем. Става въпрос за октавия скаут и фабия.
Не намерих друга тема и за това ще използвам тази.
Проблемът е следният, при заключване на задна дясна врата с механизма за малко дете и после при отключване, и отваряне не свети плафона и индикатора на таблото. Докато не се наложи да я заключа нямаше проблем. Става въпрос за октавия скаут и фабия.