Първи досег с ET (май 2017) :
Бяхме решили на "семейния съвет" да взимаме нова Фабия монте карло комбЕ. Един следобед връщайки се от работа, минавахме с жената покрай Тотлебенския клон и решихме да се отбием за оферта като предварително бяхме се подготвили с конфигурацията на проекто автомобила. Попаднахме на Илиян Костов, който много любезно обясни всичко, направи оферта итн. Разбрахме се за тест драйв на "новия" към онзи момент 1.0тси и следващата седмица вече конфигурирахме финално/предплатихме колата. Получихме и бонус безплатно каско за 1вата година, макар че с няколко дни изпуснахме "официалния" период, за който важеше това.
След точно 2 месеца чакане ми се обади, че колата е в БГ, и ако искам да ходя до склада на ТЕЦовете да си я видя. Веднага се телепортирах. Тъкмо я бяха свалили от автовоза - найлони, лепенки, стелки,
чадър! всичко девствено и налично
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Илиян беше задействал нещата предварително и я взехме без да чакаме там 15 дни ли колко бавят принципно. Издаде ни я друг човек в ЕТ Надежда, а не самият дилър, с когото имахме "вземане-даване" от Тотлебен (не че имаше някакво значение за мен, но аз ако бях дилър тези по-шукаритетните модели (РС,Монте Карло,Л§К) бих издавал лично).
Втори "опит" за покупка на кола от ЕТ : септември 2019
Бях решил, че ще си правя подарък за рождения ден и ще сменям Фабията с Октавия vRS 245. Отивам директно на Тотлебен, този път Илиян Костов не беше там, попадам на Писашки. Директно си казвам пак какво искам (готова конфигурация), обяснявам че съм им клиент и искам да им върна Фабията (да ми кажат на колко я оценяват) и да продължим взаимоотношенията, но вече с vRS 245. Питам го за евентуални отстъпки, на което директно ми казва, че за дизел има, но за бензин и то vRS - ЪПСУРТ...безплатно каско - получавам твърдо НЕ с усмивка...Предлага ми оферта за МЕТАНОВА октавия ?!?! Ехоооо, още с влизането казах, че идвам за vRS!, но явно ме "преценя", че щом питам за отстъпки и бонуси съм в таргет групата за метан

Все тая, аз съм твърдо решен, че ще взимам рс-ка - конфигурираме я с Challenge plus пакета. Питам го дали знае какво точно включва (аз знех, но да сравня дали е така), отваряме чешкия сайт и с гугъл транслейт правим разсъждение по картинка, ама пак не сме много сигурни...Ясноооо, явно не ги карат много с тоя пакет хахахха
Каското - тесла (яко надуто, а и нямало опция да бъде на вноски поне за 1вата година!). Преглъщам го и това - терикат мъж не писка...Квото такова. Излизам с уговорката да ми прати на мейл или да ми се обадят по телефона (записа ги в тефтер) на колко оценяват Фабията, за да си калкулирам кво-що. До края на септември ни вест, ни кост. Ок, не са ме взели на сериозно, помислили са ме за разпитвач.
Трети "опит" (началото на октомври 2019):
Казвам си ще пробвам с "новите" тигри в Дружба. Въртим се с жената сигурно час из колите. Никой не ни ебава за живи...Вече решавам да взема нещата в свой ръце хаха и се нареждам до едно бюро в средата на шоуруума, търсейки визуален контакт с някой дилър. Е най-накрая дойде едно младо момче да пита имаме ли нужда от съдействие. Обяснявам му пак всичко и като стигнахме до това, че съм взимал кола от тях, но от Тотлебен (Илиян Костов) и сякаш го удари тока. Направо ме спря и каза, ааа щом е така направо контактувайте с него такава ни е политиката...Поне успях да получа "оценка" за Фабията, която направо си беше смешна предвид километрите и състоянието на колата. Тука вече тотално ме изгубиха като "пациент". Продадох си я сам 25 дни по-късно за 5000лв повече от предложената от тях цена, а отделно си продадох втория комплект гуми/джанти, спортни филтри, пауър бокс итн джунджурии.
Края на Октомври 2019 след посещение на Експото - предплатих МеганЯ и до ден днешен си бия г@зЪ в тавана, че така се стекоха нещата