Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ти пък, почти 3 години направих.
Смених я, защото бях много недоволен от качеството на интериора, проблема не бяха само скърцанията. Фейслифта в това отношение е доста добре и планирам да го карам дори след гаранцията.
didoya написа: 06.03.2020, 18:22:11
За по-големи стейджове - аз лично ме бих влизал в този филм за основна семейна кола като Супърб, на която искам да разчитам....
Защо?
Какво им е на фаза 2 или на 3, което не е към макса?
Ресурса намаля драстично.
И 8 те дюзи пръскат едновременно.
Проблема с фси пръскането е,че се отделят повече фпч.-сажди. Защото не може горивото добре да се смеси с въздуха. При мпи има време докато пътува до цилиндъра.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ