Темата за моята кола - Superb II FL - sonnyer
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- audiceco
- Гараж: Ford S-max 2.2 TDCI 6-tronic 200 h.p.
- Обратна връзка:
Темата за ... надявам се моята кола - sonnyer
Джантите са супер убеден съм, имаше и с гуми БЕЗ КОМПРОМИС Контита с дот 2018, но бяха 1200 лева и дойдоха в Добрич веднага, а Semperita не е лоша гума въобще справка тук
https://4gumi.com/blog/autobild-test-zi ... boren-krag
https://4gumi.com/blog/autobild-test-zi ... boren-krag

- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Добри са джантоците! Безгрижно да ги търкаляш 
- sonnyer
@zloQQ, благодаря. Снимката не е много добра, колата е мръсна и не е легнала като хората, защото останалите гуми са летните, но ще я видим скоро. 
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
10-спицовите джанти са ми любими.
Браво.
Чакаме снимки отлево и отдесно, кацнала на земята, с правилните капачки и след миФка.
Поздрави.
Браво.
Чакаме снимки отлево и отдесно, кацнала на земята, с правилните капачки и след миФка.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Еееее, ти вярно ли тези избра?
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- sonnyer
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Хубави са, не го слушай колегата по-горе... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Супер са джантите. Ако нещо почнат да те дразнят, пусни ми на лично оферта, че аз пък търся за пасат 6 джанти 16'.
Ако покрай търсенето на 16 си попаднал на интересни предложения, също може да споделиш.
- sonnyer
@Pijomir, благодаря !
@stanley, за мен беше важно да не са криви и заваряни, че вече съм се парил. Търсих да закупя джанти без гуми на тях, за да ги огледам. Нямаше много предложения, а тези с гуми, собствениците не искаха да ги размонтират. В крайна сметка погледнах и взех от един дългогодишен търговец от Горни Богров - Румен (gumibogrov). Разгледай там - има доста предложения. Важно за мен беше да са здрави, прави и в сравнително приятно визуално състояние. Исках ОЕМ, но това, което ме устройваше ценово беше или с много малки, или с много големи ширина и офсет. Тепърва ще ги видя като сложа всички на колата. Марката им е Platin Germany.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
@stanley, за мен беше важно да не са криви и заваряни, че вече съм се парил. Търсих да закупя джанти без гуми на тях, за да ги огледам. Нямаше много предложения, а тези с гуми, собствениците не искаха да ги размонтират. В крайна сметка погледнах и взех от един дългогодишен търговец от Горни Богров - Румен (gumibogrov). Разгледай там - има доста предложения. Важно за мен беше да са здрави, прави и в сравнително приятно визуално състояние. Исках ОЕМ, но това, което ме устройваше ценово беше или с много малки, или с много големи ширина и офсет. Тепърва ще ги видя като сложа всички на колата. Марката им е Platin Germany.
- sonnyer
Моля Админ да преименува темата:
" Шоки - Superb II FL 2.0 TDI DSG - sonnyer "

" Шоки - Superb II FL 2.0 TDI DSG - sonnyer "
- sonnyer
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Пффф! Джантата си е супер! Да не видят дупка и да те возят меко 
- sonnyer
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
sonnyer, хахахахахха, капачката от Скала става хит. Вчера поръчах тамън 5 броя.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS