Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
А така, Жорка ! Имам го предвид ама малко ще изчака. Първо някоя крушка и видеорегистратора. Идната седмица съм малко зает ама за следващата ще се чуем ако имаш възможност
lubomirov1985 написа: 26.08.2019, 09:24:39
Kрасота е, поздравления. Честито и много безаварийни километри.
Благодаря !
Колата все повече и повече ми харесва. Сигурно е нормално.
В началото, когато започнахме да коментираме евентуална сделка с нея, бях скептичен и я гледах странно, защото винаги съм си представял, че ще карам комби. Седана обаче стои малко по стилно може би. Като лимузина е. Другата седмица жената отива командировка и ще спя в колата
Следващият етап е да започенш да си измисляш причини и маршрути за да я караш ,колкото се може повече Шкода си е сладка болест,както беше казал някой преди време
Да се изкажа и аз с Поздравления, Честито ти най-накрая собствен буркановоз от любимата марка.
При мен винаги си идвал с красиви и подържани коли, ще се радвам да те видя и с тази страхотна лимузина.
Много радост и приятни и незабравими мигове да имате цялото семейство с нея, да си най-щастливия и най-доволния човек на Земята, когато се наместваш зад волана и запалваш двигателя, винаги в отбрана компания и в съпровод с любимата ти музика!!!
zar написа: 26.08.2019, 09:37:56
Следващият етап е да започенш да си измисляш причини и маршрути
следващите 4 уикенда няма да има почивка. Две ходения до Нова Загора, едно до Малко Търново и едно до Касандра (халкидики)
Вероломния Кръчмар написа: 26.08.2019, 09:42:57
ри мен винаги си идвал с красиви и подържани коли, ще се радвам да те видя и с тази страхотна лимузина.
Мерси за пожеланията, а за идването - със сигурност ще стане. Дори ако не ме лъже паметта имам едни капачки за панти при теб, но може и да си им намазал ските вече Не исках да ги взимам преди колата, че да не разваля работите