Нещо като подарък за рождения ми ден
Речено - сторено, съчета се приятното с много приятното и хопала - ето ни в Холандия.
Приятна обстановка, хубав сервиз... И хора, които знаят какво правят. Пълно с резачки вътре и вън.
Така човек се надъхва още повече.
Дойдоха с приемен протокол, запива се какво е изходното ниво, модове, какво се търси като подобрения и т.н.
Задължително стартират с инспекция, после логване и т.н. за да се види откъде тръгваме.
Разбира се стартирахме с връщане към фабрични настройки.
Колата с кулер, тръби и интейк даде 303 коня и 378 нютона.
От там насетне се започна с работата по софта на мотора.
Ще спестя подробности като обобщя, че колата я настройваха ден и половина докато се постигне резултат, тества, валидира, проба на шосето и всички фини настройки.
Тези млади момчета ми взеха акъла ( колкото го има де ) с каква акуратност, професионализъм и дълбочина говорят. Към края на първия ден холандеца стигна до задънена улица. Коментарът беше, че все пак това е доста различен софт, има скрити карти, които принципно обработват и не намира. Искаше време да рови и да свърши работата.
На другият ден с кафето вече беше по - бодър, изнамерил начин как да отключи други карти и си довърши работата.
Общо към 1/2 резервоар за дино и тестове.
Подобно нещо съм виждал само и единствено от Тони Келеша, който също ми настройваше осмицата ден и половина.
Стрелата в действие:
И накрая на моето излияние и резултатите: константни цифри 400+ коня, нютони между 550 и 580.
Поствам и една графика, за да не бъда голословен:

![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)