Yeti 1.8 TSI 4x4 - deniz8912
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Не ти разбирам английския хумор. ![beee [smilie=beee.gif]](./images/smilies/beee.gif)
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Лампата с нажежаема жичка, крушка както масово я наричате, свети като църковна свещ.
Друго си е бяла светлина на 4000К
- deniz8912
То хубаво и на мен не ми харесва ама както ти казах явно е много чувствителен чека и пробвах с няколко лед-а. Прави проблем не ми се прави туршия от лампи вкъщи. Ако имаш идея какво да направя ще се радвам да почерпя информация от теб.VALDO написа: 30.01.2019, 16:47:35 Лампата с нажежаема жичка, крушка както масово я наричате, свети като църковна свещ.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Нямам идея какъв вид ти е лампата! Ако е като при мойте дневни, има решение на OSRAM
- deniz8912
Малко педантично, но нямаше как да подмина малката стъпчица в основата на 3 спицовия волан. Придава персонален облик на автомобила отвътре.
Като допълнение поръчах и декоративните капаци за Б пилона тъй като останалите са черни. С тези ще придаде завършен вид. Тези дни ще кача снимка.
Като допълнение поръчах и декоративните капаци за Б пилона тъй като останалите са черни. С тези ще придаде завършен вид. Тези дни ще кача снимка.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- deniz8912
-
Рос79
Здравейте.
Нов съм във форума. Потърсих, но не видях, къде се пуска нова тема. Та, затова пиша тук.
Искам да си взема автомобил 4х4. Първо се спрях на Honda Hr-v от 2006 г., но докато четях из форумите, попаднах на Skoda Yeti като препоръка за питащия. И реших да я проверя. Много ми хареса. Гледах доста клипове и от видяното, си казах че, това ми е достатъчно. Главно, я взимам, защото е просторна, но и заради характеристиките като цяло. Може да се ползва и като мини каравана. Това, го видях в едно немско клипче. Един вид, да не казвам голяма дума.. Влюбих се, в това Yeti.
Прочетох доста коментари, както тук, така и други места, и това, което разбрах е, че, най - добре ще е да си взема от 2012 нагоре. Иска ми се, да си взема бензин 1.8, за да му сложа газово, понеже разбрах че, ако се сложи хубаво и постави професионално, няма да има проблем. Като цяло, като изключим асфалта, за да стигна до местоположението, което искам, през повечето време, ще съм из леките черни пътища. Затова и исках това леко 4х4. Нямам намерение да си разбивам колата, за да се фукам пред някой. Та, мисълта ми е, дали съм се спрял на правилната кола и двигател. И вие дали сте доволни от вашите?
Благодаря предварително.
Нов съм във форума. Потърсих, но не видях, къде се пуска нова тема. Та, затова пиша тук.
Искам да си взема автомобил 4х4. Първо се спрях на Honda Hr-v от 2006 г., но докато четях из форумите, попаднах на Skoda Yeti като препоръка за питащия. И реших да я проверя. Много ми хареса. Гледах доста клипове и от видяното, си казах че, това ми е достатъчно. Главно, я взимам, защото е просторна, но и заради характеристиките като цяло. Може да се ползва и като мини каравана. Това, го видях в едно немско клипче. Един вид, да не казвам голяма дума.. Влюбих се, в това Yeti.
Прочетох доста коментари, както тук, така и други места, и това, което разбрах е, че, най - добре ще е да си взема от 2012 нагоре. Иска ми се, да си взема бензин 1.8, за да му сложа газово, понеже разбрах че, ако се сложи хубаво и постави професионално, няма да има проблем. Като цяло, като изключим асфалта, за да стигна до местоположението, което искам, през повечето време, ще съм из леките черни пътища. Затова и исках това леко 4х4. Нямам намерение да си разбивам колата, за да се фукам пред някой. Та, мисълта ми е, дали съм се спрял на правилната кола и двигател. И вие дали сте доволни от вашите?
Благодаря предварително.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Не,доста си заблуден.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
Рос79
Добре, поне да беше казал, защо. Не разбирам. Нещо лошо ли казах, че да получа такъв отговор?!!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Първо, това е възможно най смотания мотор който можеш да си купиш. Гори масло и както си пътуваш на дълъг път, си стопявя буталото
.
Второ не става тфси на газ добре.
Нищо лошо не си казал. Съжелявам, ако съм те обидил нещо.
А, колегата в чиято тема си писал, да вземе мерки, преди да е останал на пътя, щото виждам, че си обича Йетито. Да смени буталата! Преди да е станало късно.
А, колегата в чиято тема си писал, да вземе мерки, преди да е останал на пътя, щото виждам, че си обича Йетито. Да смени буталата! Преди да е станало късно.
GUNTER SERVICE

-
Рос79
Благодаря, за уточненията. Четох, за проблемите и при двата двигателя, но били оправени след 2011-12 г., затова се насочих към партидите от 2012 г. С идеята, Уж, да са с по - малко проблеми. С Денис си писахме и ме насочи към TDI 2.0. Не съм голям фен на дизела, но щом е по - добре като цяло, вероятно, ще се спра на него.
- dimitar_ak
- Гараж: Skoda Superb Mk2 1.8TSI DSG
Ако не бута маслото няма смисъл да я чопли от сегаbega4kata написа: 15.03.2019, 09:35:18 Първо, това е възможно най смотания мотор който можеш да си купиш. Гори масло и както си пътуваш на дълъг път, си стопявя буталото.
- tarantulla
- Гараж: Skoda Yeti Mk2 1.8TSI DSG
- Обратна връзка:
Здравейте тук съм нов на йетовци, прочетох я тук на всичките, че само заради маслояд от мотора модела CDAA на буталата е проблем. Но иначе така можете да смените буталите от 3gen ( 3то поколение) и толкоз ще стане як... Нали ще стане? Бъдете здрави!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dimitar_ak
- Гараж: Skoda Superb Mk2 1.8TSI DSG
Смяната с бутала от 3-та генерация иска и смяна на биелите, заради промяна на дебелината на буталния болт. Сиреч още около 2000лв. Има решение с бутала от Колбеншмидт, при което се запазват биелите. Зависи и коя година е колата де.
Ремонтът не е само смяна на буталата. Има доста съпътстващи компоненти, които са задължителни за да стане добре.
Цена в официален сервиз - 7-8 бона
Цена в неофициален - 4-5 бона
Ремонтът не е само смяна на буталата. Има доста съпътстващи компоненти, които са задължителни за да стане добре.
Цена в официален сервиз - 7-8 бона
Цена в неофициален - 4-5 бона
- tarantulla
- Гараж: Skoda Yeti Mk2 1.8TSI DSG
- Обратна връзка:
Здравей Дениз, тъй е вярно се изисква и се породават в БГ. При карането не е проблем, имат сила, както при новата, само че при карането спускане надолу с включен предавките на планините при завоя се изсмукват масло право на ауспуха. Не е приятно така да харчат масло. Ще правя на октомври месец за смяна на сегментите, биели, бутали, гумени клапаните, всичките гарнитури и това смяна на верига за да не повтаряме при ремонта... Засега колата е в идеално състояние, само че маслояд не искам да виждам. Благодаря тук за отзивчивостта и форумци. Бъдете здрави!