Мнения за конкретен Супърб

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут

Мнения за конкретен Супърб

Мнение от _v_ »

Колата наистина изглежда много добре, заслужава си да се види "на живо", а щом ти е харесала - карай я в сервиз да я погледнат и я взимай. Относно сервизите - Еура Тек, Трансексперт, има и други, виж в раздела "Партньори", има колеги ще я погледнат, сигурен съм.

Проходимостта на автомобила, за това за което я искаш ще ти свърши работа на 100%, тъй като и аз ползвам моята за същото. За условията по пътищата в България просто това са перфектните автомобили и няма да има проблем.

Относно поддръжката - сменяй маслата на двигател, скорости +филтър, халдекс +филтър, зад. диференциал и раздатка, не е скъпо и си заслужава, автомобилът ще ти се отблагодари.

Ако имаш други въпроси съм на линия, на л.с. или тук.

Поздрави, [smilie=music.gif]
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
Публикувай отговор

Обратно към “Superb II”