Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Привет на всички!
Хваля се! След въпросите ми касаещи една бъдеща покупка, същата е вече реалност .... Skoda Octavia 2006 2.0/140ph/4x4/BMM.
Намерена в "страната на лалетата", дълго чакана и огледана внимателно преди покупката вече е на наша земя. Аз още не съм я видял на живо де, но към края на месеца и това ще стане. Следват резонните дейности и мероприятия след което ще е по пътищата ни /пропускам други епитети разбираемо/. Малко снимки от странско все още ....
Не мисля, че ще остана недоволен с оглед на разликите заради, които всъщност и правя смяната. Може би ще ми липсва познатото усещане за "своя" кола първите няколко излизания, но не вярвам да ми отнеме много време за свикване. Да, признавам, че само съм се возил в Шкода ...и то на задната седалка до Букурещ и обратно. Е, поне бях зад шофьора
Благодаря! Към момента е обслужена на 100%/уж според холандския NAP /, но дали са се сетили да направят това с раздатката и филтъра ...!? Ако беше зимата щях да мина да пробвам как е на Картала или по Самоводската чаршия нагоре към Вароша.
.
Има доста изписано за раздатката и халдекса. В чужбина а и у нас, не е практика да се сменя маслото на раздатката. Същото важи и за халдекса при него по сменят масла по-оторизираните сервизи. Докато оглеждах от 5 книжки само на една бяха написали масло и филтър. Както си трябва. Абе ако ти се говори и занимава с тези неща питай.