Ами има и за нас Шкодаджиите, но точно за нашите РС 220 сток версията няма. Мисля, че от 230 сток версиите започва да го има.
Този така наречен овъррън явно е pops and bangs опцията, където има припукване от генерацията при връщането на газта при ръчките, някакви капчици неизгорял бензин ли остават, някаква такава история беше.
APR го предлагаха това като безплатна опция след флашване на Стейдж 2 минимум.
На мен нямаше как да го сложат когато ме ремапнаха, защото моята просто Заводски няма подобна опция. Ти Гега си същия.
Явно трябва да си има заводски предвидена такава екстра и Тунинг фирмите просто усилват звуково пукота в някакви по техните думи, БЕЗОПАСНИ ЛИМИТИ. Няма явно как Тунинг фирмата да го добави, ако не е предвидено заводски.
Enhance your exhaust note just like Audi’s latest RS models! The APR Exhaust Crackle, lovingly called “pops and bangs” by many, adds a distinct crackle to the exhaust note upon lifting off the throttle, gear changes on a manual, decelerating, or while free revving at a stand standstill. This optional feature is available at no cost, at the time of flashing, for most compatible ECUs at stage 2 and higher stages. For convenience, the feature is only enabled when the vehicle is placed into sport mode or while free revving the engine. Lastly, for safety, this feature has built in hardware protection limits, and will only function when it’s considered safe to do so.
При Самуил, първия път когато му сложихме БулХикса и беше още с Катлес Скорпион Рево Пайпа, преди да си съсипе генерацията, имаше уникални пукоти от самата генерация при връщане на газта. Бяха си естествени, но на Чичо Сами и Жужито мнооо им дойде.
На мен много ми харесваше.
Тези Поп, Банг или Овъррън къде им се вика, не знам как звучат в купето и отвън. Но както стана реч вече, нямам опция за да го разбера.