Octavia vRS FL mk3 TDI 4X4
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Е да, ама то отдавна се знае, че Шкода не се транспонира директно към VW, а се позционира между класовете. Примери да искаш.
Бееееее.....
- Formana
- Гараж: Skoda Octavia III RS TDI
- Обратна връзка:
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Не ви ли дразни силната светлина в краката?
Аз съм с нарви и са намалени на 40% мисля... иначе си знам че с левия педал се спира, с десния се ускорява , няма нужда за ги търся къде са
BTW имa и друга форумна RS 4x4 TDI , колега от СТ със синя комби .да не говорим че преди 2-3 години бях пуснал интересна тема за първата поръчана такава в BG..не четете ей

Аз бих разкарал фейк генерацията на първо време, за другите неща има време. Относно крушките...имай едно на ум...кофти крушки греят или "опушват" рефлектори. За някои ще трябва да прекодираш на лед за да няма индикация за изгоряла. Аз лично си взех осрам за задната светлина, така и не съм ги сложил че сериозно обмислям да сменя "стоповете" с такива от FL
Аз съм с нарви и са намалени на 40% мисля... иначе си знам че с левия педал се спира, с десния се ускорява , няма нужда за ги търся къде са
BTW имa и друга форумна RS 4x4 TDI , колега от СТ със синя комби .да не говорим че преди 2-3 години бях пуснал интересна тема за първата поръчана такава в BG..не четете ей
Аз бих разкарал фейк генерацията на първо време, за другите неща има време. Относно крушките...имай едно на ум...кофти крушки греят или "опушват" рефлектори. За някои ще трябва да прекодираш на лед за да няма индикация за изгоряла. Аз лично си взех осрам за задната светлина, така и не съм ги сложил че сериозно обмислям да сменя "стоповете" с такива от FL
Последно промяна от TheSaint на 09.11.2018, 22:23:26, променено общо 2 пъти.
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
За всички крушки, проверявам първо, дали има маркови, ако няма, тогава търся компромиси. Дори и да са толкова китайски колкото другите, цялостното изживяване е различно. Ако щеш на номера бях с оригинални лед и светеха супер, но като разбрах, че си пасват оригинални лед плафони, се усмихвам по широко като си ги гледам. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Formana
- Гараж: Skoda Octavia III RS TDI
- Обратна връзка:
Само като в отворена врата светят силно, когато карам са изключени тези на педалите.Svetilio написа: 09.11.2018, 22:15:50 Не ви ли дразни силната светлина в краката?
Аз съм с нарви и са намалени на 40% мисля... иначе си знам че с левия педал се спира, с десния се ускорява , няма нужда за ги търся къде са![]()
BTW имa и друга форумна RS 4x4 TDI , колега от СТ със синя комби .да не говорим че преди 2-3 години бях пуснал интересна тема за първата поръчана такава в BG..не четете ей![]()
Смяната на генерацията не води ли до край на гаранцията??
Skoda Octavia mk3 vRS TDI 4x4
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Bobo80 да каже има ли драми с 2те гърнета в ЕТ ? Или те дори не са забелязали?
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Никой не може да ти отговори на този въпрос със 100%-ова сигурност, но едва ли ще отпадне гаранцията в цялост.
При мен забелязаха. Форсираха я в халето и Мирослав ми връчва ключовете с усмивка и думите "много яко звучи"Svetilio написа: 09.11.2018, 22:49:52 Bobo80 да каже има ли драми с 2те гърнета в ЕТ ? Или те дори не са забелязали?
goAPR
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
SimichOil, недей търси оем лед
Сменя се целия халоген на ок3 фл vrs. Цена за 1 бр. - 486 лв!
А иначе за SAARMAT LIGHT, може да ме почерпиш едно кафе, че те светнах![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Сменя се целия халоген на ок3 фл vrs. Цена за 1 бр. - 486 лв!
А иначе за SAARMAT LIGHT, може да ме почерпиш едно кафе, че те светнах
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- Performance99
- Гараж: VAG
- Обратна връзка:
Не пада нищо, когато не бараш катализатор/DPF/ламбда или друга електроника... никой нищо не може да ти каже.
В твоя случай нищо не заменяш или преправяш
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Всичко е относително. Яви им се с претенция за нов мотор или нещо дето струва 10 бона и ще видиш как ще ти гледат и капачките на вентилите.
Бееееее.....
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
При супърба, светлината в педалите се регулира по-сила от менюто където се сменя и амбиентното, не е ли същото при Октавия?Svetilio написа: 09.11.2018, 22:15:50 Не ви ли дразни силната светлина в краката?
Аз съм с нарви и са намалени на 40% мисля... иначе си знам че с левия педал се спира, с десния се ускорява , няма нужда за ги търся къде са...
- Filip Andonov
- Гараж: Octavia LK
Същото е.Rangel написа: 10.11.2018, 08:11:33 При супърба, светлината в педалите се регулира по-сила от менюто където се сменя и амбиентното, не е ли същото при Октавия?
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Ето ги плафоните на Супърб 3 - дори и на 100% - пак светят доста слабо.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Performance99
- Гараж: VAG
- Обратна връзка:
Това със звездите е ясно, ако се вгледаш в условията по гаранция, доста неща се виждат, които от дилъра казват, че не могат да се баратЦецо75 написа: 10.11.2018, 06:38:03 Всичко е относително. Яви им се с претенция за нов мотор или нещо дето струва 10 бона и ще видиш как ще ти гледат и капачките на вентилите.
Навремето когато правих първата си R8-ца с Milltek Sport генерация, собственика беше направил официално писмено запитване дали ще отпадне гаранцията на автомобила след смяната на генерацията със спортна. От Audi БГ му отговориха, че след като не нарушава целостта на ОЕ катализаторите, не променя мястото/захвата или да манипулира ламбда сондите всичко си остава непроменено, само вградената част не попада под гаранция. И с дебел шрифт бяха описали, че ако някой от дилърите в БГ се наеме със смяната ще си пати. Само и единствено в Софийското представителство може да се обслужва Audi R8.