Octavia 3 Фейслифт 2017

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от Pijomir »

Да, кучето и задницата му си е много истинна поговорка... ;) О3 фейслифт ми допада много повече от преди-фейслифт версията. Именно променената предница придава много по-агресивен вид на октавия. И колкото по-често я виждам наживо колата, толкова повече ми харесва. [smilie=pardon.gif]
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
pepi

Škoda Фен²

Гараж: Octavia

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от pepi »

Pijomir написа:Да, кучето и задницата му си е много истинна поговорка... ;) О3 фейслифт ми допада много повече от преди-фейслифт версията. Именно променената предница придава много по-агресивен вид на октавия. И колкото по-често я виждам наживо колата, толкова повече ми харесва. [smilie=pardon.gif]
За агресивния вид си прав, обаче...
Като цяло О3 преди фейслифта има според мен "добродушна визия" - фаровете и стоповете много добре си хармонират.
Фейслифта има хищна визия отпред и добродушна отзад, поне като се търси агресия, да го бяха приложили и отзад... Тогава ме е страх да си помисля какъв изрод щеше да излезе...
И друго, което забелязвам - при фейсовата лед стоповете са с по един С-ринг, а не с по 2 както преди. Пак -1...
Абе, фейслифтът е щото е трябвало да има фейс, не за друго.
И подчертавам - нито опира до кисело грозде, нито до кучета...
Аватар
Октавияна

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia II, 1,9 TDI, 4х4, 2009 г. - да се влюбиш в Шкода

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от Октавияна »

Такаааа, тази кола ме преследва! [smilie=sarcastic.gif] не е истина! Излизам от работа и хоп - същата муцуна. Като обсебена се смях. И всичко беше наред, докато ЖЕНАТА, на която очевидно беше колата, не ме попита "има ли проблем". [smilie=sarcastic.gif] Чудих се как да й отговоря - че са излумкали една камара пари за тая метла или, че от Шкода са еб** майката на прекрасната за мен идея за Скаут модификация.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от Цецо75 »

Скаута с тия пластмасарии отпред чупи грозомера. Аз досега не го бях заглеждал, ама то верно много грозно.

Тия "дизайнери" незнам къде са учили. Много е тъжно, но като цяло визията която е наложена от модната линия на ВАГ е добре. Поне има идея в нея, дали на всеки допада е друг въпрос. Обаче всичко, което добавиха след това чехите е в отрицателна посока. Много зле.
Бееееее.....
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от igeorgiev82 »

Шкодичка написа: Да не бъдем лоши, че все пак има колега тук с такава кола. Да не се засегне човекът нещо
Не е един ;) А и няма грижи,след 90стр.вече ми е все тая [smilie=sarcastic.gif].Колата си ме кефи,особено като я поръчаш с повече екстри от базова.
Ще свикнеш и ти.Дето има една поговорка от виден български пожарникар(май сте сЪкварталци):"Много като тебе вече плакаха(свикнаха)" :)

п.п.И нека следващите 90стр.плюване да започне сега [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от Sawyer »

Важното е собствениците да се кефят, чуждите мнения имат стойност, равна точно на 0. Всеки си има виждания - най-нормалното нещо на света :)
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от Pijomir »

Именно... Както моето мнение за преди-фейслифта е абсолютно маловажно за притежателите на модела.

А както съм писал и в Шкода клуб форума, с моят цвят за момента има внесени само две, та ще съм доста вървежен... [smilie=yahoo.gif]
Аватар
Октавияна

Škoda Фен²

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от Октавияна »

"Грозомера" беше добро [smilie=sarcastic.gif] Комична беше малко ситуацията, но все пак успях да я снимам. В интерес на истината, явно и Скаутът като Скаут не се харесва на всички. Пластмасите отпред на тази ОК3 някак не ми допадат. По-изчистената версия на Скаут при ОК2 ми харесваше повече.
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от digitalundgrd »

Най-малкото е по-различима на пътя сред останалите коли, което за мен е плюс [smilie=beach.gif] Задължително според мен е, обаче тая предница да е винаги заедно с опционалните LED фарове, защото иначе леко се губи ефекта и даже малко идва постна и евтинее...
Аватар
Октавияна

Škoda Фен²

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от Октавияна »

igeorgiev82 написа:
Шкодичка написа: Да не бъдем лоши, че все пак има колега тук с такава кола. Да не се засегне човекът нещо
Не е един. А и няма грижи,след 90стр.вече ми е все тая [smilie=sarcastic.gif].Колата си ме кефи,особено като я поръчаш с повече екстри от базова.
Ще свикнеш и ти.Дето има една поговорка от виден български пожарникар(май сте сЪкварталци):"Много като тебе вече плакаха(свикнаха)"

п.п.И нека следващите 90стр.плюване да започне сега [smilie=sarcastic.gif]
Неее, не плюя. Просто обичам коли много, нищо, че съм жена и много се интересувам. Със здраве да си караш колицата! Както казаха колегите по-горе - мнението е субективно.
Аватар
Германеца

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от Германеца »

Аз също не съм особен фен на фейслифтовата маска, ОБАЧЕ е факт, че нова префейс НЯМА, така че, който иска Октавия 3 няма избор. Какъвто ще е случаят с мен, евентуално. Искам на жената да взема Оки 4х4, даже исках да е Скаут, макар че и мен пластмасите не ме кефят. Но пък е по-височка. Е, имам ли избор? Тц. За съжаление Скаут няма N1, а ми се искаше, така че още мисля. Но, при всички случаи ще е с новата маска, т`ва е положението.
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от Pijomir »

Дайте, моля, малко повече инфо за n1 при частно лице? Какви са негативите? Положителното ми е ясно.

Доста неща са ми обяснявали, чувал съм, че ако те хванат, ти го връщат с лихвите, но, честно казано, не познавам лично някой, който да е имал проблем. Аз така и не поръчах, защото за 1.4 предлагат само 3+1 и с n1 не слагат пакет "Лоши пътища", но ми е интересно, чисто информативно, за какво иде реч.
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от Sec8200 »

Pijomir, не те разбрахме. N1 при частно лице спестява само от данък мпс, не ддс.

Поясни какви са ти идеите и притеснянията.
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от Pijomir »

Не говоря за ддс, но бидейки товарен автомобил е необходимо да се докаже, че реално се използва за това. И тъй като се предполага, че се печели от превоза на товари, това трябва да бъде доказвано, трябва да се плащат данъци и за съответната печалба. Въпросът ми е какво се случва при условие, че те хванат, че използваш автомобила само за лични нужди, а в същото време плащаш "преференциален" данък?
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Octavia 3 Фейслифт 2017

Мнение от JORDITO »

Е ти ако караш бус VW транспортер,щото те кефи за лична кола, какво да доказваш? Отиваш и плащаш данък МПС за бус, не за лека кола. Това с доказването е ако искаш да си прибираш ддс на гориво, консумативи и покупка.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”