От Октавия на Кодиак

Модел Kodiaq - 7-местен SUV
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Ivan_Mr

Шкода Новак

От Октавия на Кодиак

Мнение от Ivan_Mr »

sapiora написа: 24.05.2026, 21:39:59 Засега не съм стигнал до обслужвания защото колата е на малко над 1500 км. Взех я по Великден. Мислех да ѝ сменям маслото на 3000 км., но както е тръгнало, не знам кога ще го сменя защото за тези километри съм изразходвал само 45 л. бензин. Каското, понеже колата я купих с "лични средства" (от банката), а не на лизинг от Еуратек, то мога да си избера къде да я застраховам. Използвам един приятел, който ми прави огромни отстъпки и Каското ми е около 1100 евро за година.
Върнете се в началото
Ок, благодаря. Нз защо реших, че говориш за миналия Великден :)
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kodiaq”