Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
И аз да благодаря на Рангел за лесния процес. Буквално всичко се разви в рамките на седмица.
Колата бе планувана евентуално да се пусне за продажба през лятото, но звездите се наредиха преждевременно и дори вече беше пред продажба без знанието на бившата собственичка.
Много се радвам, че отива при приятел и ще мога от време на време да я засичам, както засичам и Октавията из квартала. Много безаварийни и красиви километри пожелавам. Също така Рангел да не забрави, че колата е с фолио по челното стъкло и да не го нареже като маха стикерите след няколко месеца.
tuningmania написа: 17.03.2026, 21:34:20
До @Rangel -
Rangel написа: 17.03.2026, 20:55:56
тези джанти още не съм ги виждал
Мисля, чe за 400€ @pdimanov ще ТИ ги даде да си ги гледаш колкото искаш
Пепи щеше... ама жена му се пазари много добре, та по-скъпи ми излязоха
2.0 TSI 4х4 само при основната кола. Благодарен съм на Евгени с подробното разяснение и приземяването, колко ненужно щеше да ми е това в ГРАДА. Иначе 4х4 ще е мъст хев за следващата основна кола.
Този проблем вече го имам няколко пъти с други коли и някак си трябва да се отуча. Сравнявам динамиката на колите с Октавията, която не е някакъв самолет, но при 1400 кг. и 300+hp върви след 100 доста, а пък другите си вървят, а на мен ми се струват супер спрели. Имаме тука пролетната някаква резервация, ако съберем нормален багаж, мога да пробвам да отидем с него.