Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Filip Andonov
- Гараж: Octavia LK
Еуратек
И аз няма да го подновявам, махнали са най-яката есктра от пакета - Google Earth. Сега картите изглеждат отвратително.Иначе трафик информацията ми беше много полезна, никога не ме е лъгала, но досега нито веднъж не съм и се доверил, и се набивам всеки път по задрсъстванията ...mariyan написа: 26.06.2020, 13:26:22 Инфотеймънт Онлайн реших да не го подновявам, защото ми е напълно непотребен. С отстъпката е 82.50 лв.
-
Ме4о Коди
- Гараж: Skoda Kodiaq TDI 190 DSG , Opel Astra H
- Обратна връзка:
Еуратек
Трябва взаимно доверие и уважение, за да бъдат нещата ок- така мисля аз. Разговарял съм с мои познати с гаранционни коли от други марки; изводът е, че когато тръгваш с рогата напред , с кавга, обида , заплаха- нещата се сдухват повече. Аз засега от Еуратек като цяло съм доволен.
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Еуратек
Аз си действам така, както казваш. Хората се опитват да помагат. Просто което казвам е, че толкова си могат, за жалост. Дано не ти се налага да опираш да ти търсят проблем, различен от смяна на масло или добре позната сервизна акция:) Тогава ще разбереш за какво говоря;)
Не искам да цитирам конкретни факти само заради това, че въпреки всичко проявяват добро желание да помогнат.
Не искам да цитирам конкретни факти само заради това, че въпреки всичко проявяват добро желание да помогнат.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
-
socom
- Гараж: Skoda Octavia 3 FL - Vision, 1.5 TSI, DSG 7.
Еуратек
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Еуратек
А дали е така?
https://business.dir.bg/kompanii/sobstv ... 05NlCzulQI
https://business.dir.bg/kompanii/sobstv ... 05NlCzulQI
-
Ме4о Коди
- Обратна връзка:
Авторепаратурен сервиз Шкода
Нека, който има впечатления от репаратурния сервиз на Еуратек да сподели- срокове за предаване, качество на работата и др.
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Колега, какво точно имаш предвид под "репаратурен" сервиз. Знам думата какво означава. В този раздел има тема Еуратек и там много колеги са писали - 86 страници е темата.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
-
Ме4о Коди
- Обратна връзка:
Бояджийното имам предвид- ок ще търся в тема Еуратек
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Каросерийни ремонти? Аз съм доволен от приемчик инж. Гайдова. Но имам и забележки. При едно от посещенията, си взех цялата кола в.... не знам как да го опиша, от мараната при лакирането на преден капак и броня беше цялата в точки. Най вече на челното стъкло си пролича, като ми блесна слънцето и ослепях
Искаха да ми я вземат пак и да си оправят аканото, но си я оправих сам.
Гледай внимателно, като си я взимаш.
Искаха да ми я вземат пак и да си оправят аканото, но си я оправих сам.
Гледай внимателно, като си я взимаш.