А иначе

По добре гледай да не стигаш до съд защото ще си суплес преди да се усетиш. Първо юристите на ЕТ и особено Шкода така са си вързали гащите че обикновен сулю от Сусурлево ще набие два Кодиака разходи преди да се произнесе съда евентулно в негов полза, хеле пък за проблеми от сорта тая кола днес за разлика от вчера не вдига 200.RAPTOR_84 написа: 29.03.2025, 15:47:03Колега,igeorgiev82 написа: 29.03.2025, 15:27:05 Знайш ли кога от Чехия ще се занимават да ти гледат колата в реално време....никога
При ГАРАНЦИОНЕН АВТОМОБИЛ всичко гледат при ПРОБЛЕМ.
ПРЕТЕНЦИЯ се предявява към ВНОСИТЕЛ(ЕУРАТЕК) и ПРОИЗВОДИТЕЛ.
Сервиза във ВАРНА е ЕУРАТЕК АУТО(друга фирма изпълнител)
Тестера записва всичко със СЛЕДА ако не знаеш.
Кой кога и каво е правил или пипал по даден автомобил(ГАРАНЦИОНЕН)без значение в кой сервиз от страната.Всичко се води на отчетност при ЧЕХИТЕ и го виждат в реално време ако поискат.
Имам разпечатка на мойто закачане в PDF Изискал съм го от управителя и ми го прати на пощата.
Това е с цел ако тръгна да си диря правата по съдебен път при не отстраняване на проблема.
Да речем че имах разговор с тях и в тази насока.
Не се обиждам колега,Us3rnam3d написа: 29.03.2025, 17:56:28 Колега, не се обиждай, ама не е и особено адекватно да караш на дълги докато снимаш ластици по натоварена магистрала.
Нов бранд се задава - SPEAK LOUD
а можеби не

Това пиано може да вдигне 300 само, ако го хвърлят от самолет.
Забраваш: