Поръчка на нова Октавия.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
-
Ради
- Гараж: В очакване
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
Поръчка на нова Октавия.
hvp800, това табло да не е от Сеат?
-
hvp800
Поръчка на нова Октавия.
Таблото е от Т-рок , а дигиталките на сичкото ВАГ са си един чешит с леки нюанси в цветовете ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
shpeki
Поръчка на нова Октавия.
Не са точно един чешит. Различни са графиките/резолщциите и големината. Не са толкова глупави от ваг да слагат еднакви навсякъде.hvp800 написа: 09.01.2022, 21:44:06 Таблото е от Т-рок , а дигиталките на сичкото ВАГ са си един чешит с леки нюанси в цветовете
-
mukot
- Гараж: Honda ZR-V Advance e:HEV; Toyota Cororlla Cross 2,0L HEV Executive plus
Поръчка на нова Октавия.
Приличат на Ауди.hvp800 написа: 09.01.2022, 20:08:18 Вярно , че са странни показателите за гориво и температура , ама чак пък да са дразнещи
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Поръчка на нова Октавия.
@audiman, Знаеш карам О3 комби със почти същия мотор VISIO изпълнение единствените екстри който ми липсват след като я взех от първия собственик са на:
1. DSG бензиновите мотори си искат автомата това е нещото което ще е водещо при следващия ми избор. Ръчната кутия е много добра, но поради дългите скорости пада голямо ръчкане. Карал съм със 7 DSG и поради повечето предавки подредени по-добре в оборотния диапазон колата е доста по-приятназа каране и се усеща доста по-пъргава.
2. Камерата за заден ход + преден и заден парктроник. Няма никаква видимост отпред и отзад много трудно се паркира на тесни места. Имам заводски заден и Jordito спаси положението с камерата, но за О4 още несе знае дали ще става. За преден ползвам жената не е приятно много мрънка.
3. Адаптивен темпомат ако има и DSG това е страхотна екстра за натовареното градско движение, а също и за магистралата.
4. Фаровете не са за пренебрегване това е екстра кочто не подлежи на последващо надграждане. Караш О4 само с LED и Mатрични разликата е доста голяма.
лошо е, че всяка една екстра вдига цената, но си заслужава за нова кола.
1. DSG бензиновите мотори си искат автомата това е нещото което ще е водещо при следващия ми избор. Ръчната кутия е много добра, но поради дългите скорости пада голямо ръчкане. Карал съм със 7 DSG и поради повечето предавки подредени по-добре в оборотния диапазон колата е доста по-приятназа каране и се усеща доста по-пъргава.
2. Камерата за заден ход + преден и заден парктроник. Няма никаква видимост отпред и отзад много трудно се паркира на тесни места. Имам заводски заден и Jordito спаси положението с камерата, но за О4 още несе знае дали ще става. За преден ползвам жената не е приятно много мрънка.
3. Адаптивен темпомат ако има и DSG това е страхотна екстра за натовареното градско движение, а също и за магистралата.
4. Фаровете не са за пренебрегване това е екстра кочто не подлежи на последващо надграждане. Караш О4 само с LED и Mатрични разликата е доста голяма.
лошо е, че всяка една екстра вдига цената, но си заслужава за нова кола.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Поръчка на нова Октавия.
Бе незнам... аз бях много мераклия... пробвах веднъж и до там. Напълно безмислено е за градско според мен, лашкаш се кат бригадирска количка. За БГ магистралите също ще е безумно според мен, то ритъма на движение на колите е хаотичен. Вероятно ако кара човек някъде на запад от Белград... може и да стават нещата.Архимандрит Дионисий написа: 10.01.2022, 12:27:26 Адаптивен темпомат ако има и DSG това е страхотна екстра за натовареното градско движение
Иначе децата много се забавляваха...
Относно камерите за паркиране - отговорно заявавам, че на китайчето от Жорето камерата беше една класа над тая заводската на джипа! И като качество и като ъгъл на виждане.
Малко ме е яд, че не сложих и предна, много е удобно като излизаш между коли без видимост. Ама при мен вървеше в пакет с една камара неща и струваше 2к+. Ако можете да си купите предна камера без сериозно оскъпяване - по-смислена е от задната даже.
Бееееее.....
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
Поръчка на нова Октавия.
Като излезеш от София по посока Търново ще усетиш колко е добра тая екстра, особено ако попаднеш в голяма колона. Това лято се нагледах на такива и около морето и по гореспоменатия път. Беше голям кеф с адаптивния.
Във Варненската част не Хемус става фокуса да се ползва. На Тракия е значително по-натоварено и динамично.
При чист път със завои няма голяма полза, защото не се съобразява с нищо друго освен автомобил (поне при мен) пред себе си и се налага човек да ползва спирачки или да се влачи.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Поръчка на нова Октавия.
Архимандрит Дионисий написа: 10.01.2022, 12:27:26 За преден ползвам жената не е приятно много мрънка.
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Поръчка на нова Октавия.
Бре, аз съм изтървал темата ти Добрине. Ама и ти не обаждаш на живо, пък аз форума го чета през куп за грош. Честито ти чакане сега. Явно много неща ще ти минат през главата докато чакаш, но важното е, че рано или късно ще почерпиш за новата придобивка.
Виждам от сега как малкия вилнее отзад така, че за кожата отзат те подкрепям.
- audiman
- Гараж: Skoda Octavia 1U5 1.9 TDi ASV,
Skoda Octavia NX5 2.0 TDI 7DSG Комби
Поръчка на нова Октавия.
Днес се чух с ЕТ да ги поразпитам за камерата. Пак потвърдиха - камера и окабеляване няма, както и нямало да може да се добави в последствие. Остава варианта скед време китайците да изислят нещо. Иначе ме изненадаха приятно - колата трябва да се произведе 21ва седмица (средата на Юни трябва да пристигне). Има шанс за събора да съм с нея.
- audiman
- Гараж: Skoda Octavia 1U5 1.9 TDi ASV,
Skoda Octavia NX5 2.0 TDI 7DSG Комби
-
hvp800
Поръчка на нова Октавия.
Ако дойде Юни месец си е за черпене отвсякъде
.
Само за справка аз Т-рока го чаках година и няколко дни ( от ноември до декември) , а за момента ни Т-рок , ни Голф можеш да поръчаш . Демек Шкода или ЕТ добре се справят с поръчките![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Само за справка аз Т-рока го чаках година и няколко дни ( от ноември до декември) , а за момента ни Т-рок , ни Голф можеш да поръчаш . Демек Шкода или ЕТ добре се справят с поръчките
Конграмана е ОЛИГОФРЕН