В Еуратек се пазарува така:
Отиваш с готов конфигуриран автомобил. Ти знаеш поне 20 пъти повече за колата от дилъра. Даваш му конфигурацията и искаш 10-12 хиляди надолу. Тест драйв само от Надежда до Теца и обратно. Толкоз. Fast and simple
Преди няколко дни минах от там.

Сами, как може да ти хареса кола с кръгли гуми и квадратни калници? Или покрай Тигуана свикна вече. Аз тоя дизайн не го разбирам нещо.
Така де, аз съм им пратил конфигуриран Кодиак и искам само да ми дадат оферта по него. Иначе в Дружба като ходих за тестдрайва на Superb си беше точно така. Момчето дето ми го конфигурира после не знаеше съвместимостите на половината екстри с нивата оборудване. Механикът от сервиза, който се качи да ми прави компания, знаеше доста повече неща за колата от тези дето я продаваха...JORDITO написа: 23.05.2020, 20:22:22 В Еуратек се пазарува така:
Отиваш с готов конфигуриран автомобил. Ти знаеш поне 20 пъти повече за колата от дилъра. Даваш му конфигурацията и искаш 10-12 хиляди надолу. Тест драйв само от Надежда до Теца и обратно. Толкоз. Fast and simple
Кодиакът не е ли с около 7000 лв отстъпка по ценова листа? Това са си 10%.bega4kata написа: 23.05.2020, 23:57:10 бях се надъхал на Кодияк и отиваам и питам,Ще ми направят ли 10% отстъпка? - Отговорът категорично не. Еми,извинявам се ,ама се ядосах и даже обидно ми стана малко. Няма да видят пари от мене.