Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Еуратек
До края на ноември е акцията. Аз се записах за 28ми от 8 в Дружба, който иска да си правим компания, да заповяда... 
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Еуратек
Нямам проформа - просто си записах час по телефона.
Момичето по телефона не беше много сигурна колко е отстъпката, само потвърди, че е започнала акцията и е до края на ноември.
Момичето по телефона не беше много сигурна колко е отстъпката, само потвърди, че е започнала акцията и е до края на ноември.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Еуратек
На skoda-auto.bg си пише
http://service.skoda-auto.bg/service-wint-campaign
Само през ноември в оторизираните сервизи ще получите:
20% отстъпка при закупуване на ŠKODA оригинални части:
• ФИЛТРИ ЗА ДВИГАТЕЛЯ • ПРАХОВ ФИЛТЪР • МАСЛО И ФИЛТЪР HALDEX (4x4)
• ДЖАНТИ • ЛАМПИ • СВЕЩИ • ЧИСТАЧКИ
• ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ • АНТИФРИЗ
20% отстъпка от труда за сервизните инспекции.
http://service.skoda-auto.bg/service-wint-campaign
Само през ноември в оторизираните сервизи ще получите:
20% отстъпка при закупуване на ŠKODA оригинални части:
• ФИЛТРИ ЗА ДВИГАТЕЛЯ • ПРАХОВ ФИЛТЪР • МАСЛО И ФИЛТЪР HALDEX (4x4)
• ДЖАНТИ • ЛАМПИ • СВЕЩИ • ЧИСТАЧКИ
• ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТАЧКИ • АНТИФРИЗ
20% отстъпка от труда за сервизните инспекции.
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Еуратек
Сутринта в 9:30 звъня в ЕТ София, да си сменя деня в сервиза за другата седмица. Не успях да стигна до оператор в сервиза, след като чинно изпълних инструкциите и натисках съответните бутони за ЕТ Надежда, Сервиз, Общи ремонти. Викам си, ще звънна пак след малко и като се заредиха задачкиииии.....
В 11:35 ми се обаждат от ЕТ: - Добър ден, виждаме, че имаме пропуснато повикване от Вашия номер, успяхте ли да се свържете със наш служител.....
Ауууууу, глей ти какво хубаво нещо. Казвам: - Добър ден, не съм звънял пак, че друго имах да правя.
Казах номера на колата, в кой от двата сервиза искам да бъде погледната, мацката супер любезна, уточнихме часа и датата, отговори ми на едно въпросче и възпитано си пожелахме приятен ден.
Адмирации на Еуратек София.
В 11:35 ми се обаждат от ЕТ: - Добър ден, виждаме, че имаме пропуснато повикване от Вашия номер, успяхте ли да се свържете със наш служител.....
Ауууууу, глей ти какво хубаво нещо. Казвам: - Добър ден, не съм звънял пак, че друго имах да правя.
Казах номера на колата, в кой от двата сервиза искам да бъде погледната, мацката супер любезна, уточнихме часа и датата, отговори ми на едно въпросче и възпитано си пожелахме приятен ден.
Адмирации на Еуратек София.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- SimonSez
- Гараж: Skoda Octavia RS 245
- Обратна връзка:
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
Еуратек
Здравейте! Някой има ли "вътрешна" информация кога ще бъде пролетната сервизна акция на ЕТ?
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- Filip Andonov
- Гараж: Octavia LK
Еуратек
Най-вероятно през Април, както всяка година...
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Еуратек
От 2 седмици чакам Еуратек да ми потвърдят деня и часа за тестдрайв.
Днес им звънях два пъти, всички служители били заети.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Днес им звънях два пъти, всички служители били заети.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Еуратек
nrayanov, направи си заявката онлайн,като ти си посочиш дата и час.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost