е какво очакваш, като масово се карат гуми на 800 сезона и почти над половината от случаи с грешен сезон.
Доста често виждам "нови" - 3-5 годишни които явно с излизането от салона са си със същите, те на баница или направо сликове
е какво очакваш, като масово се карат гуми на 800 сезона и почти над половината от случаи с грешен сезон.
Еххх значи, може би си единствения във форума
Че и аз ходя, че и както може би знаеш споделях впечатления от миналогодишната много снежна Витоша.digitalundgrd написа: 25.02.2026, 11:17:36 Ей го Архимандрит Дионисий, е одил на ски с всесезонките да каже и той какво-що
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Да, знаемkrachunov написа: 25.02.2026, 12:53:49 и аз ходя, че и както може би знаеш споделях впечатления от миналогодишната много снежна Витоша.

Не разчитай на това. Не става топ гуми, ама от тези истинските да имат минуси на сняг/лед и на жеги, а всесезонните да са безупречни. Не си обективен.
Специално между мишлинския зимен и всесезон, разликата е броя ламели. Не съм сигурен дали има разлика в дълбочината на грайфера.ЦецоNOL написа: 25.02.2026, 19:01:36 Сега на Зимната среща - аз разлика между зимна гума и колегите с всесезонни не видях .
Няма да подемвам тази дискусия, накратко не намирам разлика спрямо летен мишелин.
Много пунктуално приемаш всичко. Аз че и го написах даже. Ако трябваше всеки ден да съм по подобен терен най - вероятно щях да съм си с бетер истинска макар, че наистина не знам дали по склона надолу ще има разлика. Щото нагоре деяних.istoyanov написа: 25.02.2026, 20:51:51 Не става топ гуми, ама от тези истинските да имат минуси на сняг/лед и на жеги