Когато ходя в сервиз му се доверявам на 100%. Това е и с хората и други бизнеси като цяло, докато не усетя че започва да се играе с доверието ми, тогава от 100% падаме на 0% от днес за утре (без право на поправки).
@Rangel-е, ти ще се припознаеш в тия думи вярвам. Като натрупам някакви впечатления и опит, ако някой е тръгнал да ме "пързаля по пързалка", колкото и да ми е непозната материята, идва този момент. На този принцип оперирам и ще продължавам да оперирам, за неща които не разбирам и разчитам на хора професионалисти да вършат работа, когато давам парата. Това важи за Васил, Цецо, сервизи и други познати и приятели около мен дето наистина разбират от коли - всеки със специализацията си. Все хора на които имам пълно доверие, от това което съм видял до сега. Ако пък видя, че тези хора продължават да са съвестни и да държат ниво в работата си - имат клиент за цял живот (буквално) в мое лице.
Форумът е чудесен инструмент да дава различна перспектива на някои процеси и човек да си прави изводи по-бързо. Всички коли досега съм поддържал педантично за
моите стандарти, разбирания и възможности. Това ми е в характера и ще продължа да го правя и за Шкодата, защото ми е приятно. Не е нещо, което ме натоварва, а напротив - ако не го правя няма да се чувствам добре. Нещото което ме напряга в случая е заради това мое желание и подход, да се изкарва, че едва ли не аз съм мега лаика дето някви майстори го въртят на малкия си пръст. Не казвам, че това не е вариант - казвам че когато не разбираш от коли и се доверяваш на някви хора,
има период на трупане на впечатления да усетя дали това е така или не.
Очаквания да хващам всеки един малък детайл веднагически по няква стойност или че нещо са казали че трябва да се обърне внимание и едва ли не от това да си вадя изводи - няма как да стане и отказвам да се опитвам. Просто го наблюдавах на моменти това и на първоначалното обслужване.
Цецо75 написа: 05.12.2020, 00:45:23
Гледай го от веселата страна, щото вземеш ли нещата много насериозно... абе нема смисъл.
Тук си в десятката, имам наклонност да се припатквам за някви неща, дето не трябва.
nmnikolov написа: 05.12.2020, 00:58:38
Темата с твоята кола е доста интересна и динамична, но за това кратко време останах с впечатлението, че често доста импулсивно и прибързано се хвърляш с покупките.
Импулсивно със сигурност, но може ли да ми дадеш пример за една прибързана и ненужна покупка от както имам колата?
@todor87, благодаря ти че си един от хората, дето наистина разбират и говорят с конкретика, документи и графики.