Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Alvin_iv написа: 13.08.2020, 08:04:35
Уважаеми колеги,
Бих искал и аз да задам един въпрос, след обстойно изчитане на темата и признавам си не съм много на ти със съвременните телефони.
На дъщеря ми телефона е Айфон и с включването на кабела в USB-то се пренася 1:1 на дисплея на Болерото и всички приложения са достъпни!
Моят телефон е "куча" марка от Али експрес "Blackview" и не мога да направя връзка?
Та трябва ли да сменям телефона с друга марка смартфон или нещо да инсталирам на този?
Благодаря ви предварително!
Колеги отново моля за помощ, относно връзката между телефон и Болерото!
След, като инсталирах Андроид ауто на телефона(по начина, за който ми писахте) за около две седмици нямаше никакви проблеми! Днес при опит да установя връзка ме прехвърля да ъпдейтвам прилижението Андроид ауто? При опит да го направя ми отговаря, че не се поддържа на територията на БГ. Какво може да се направи, че да заработи отново?
Благодаря предварително!
Имам проблем с телефон samsung S10+ (A1) и гласовите команди на Android auto. Когато натисна микрофона или кажа Hey google, започва да говори глас на чужд език, който не се разбира. В последствие казва нещо за google assistance, но не може да направиш командата. Дайте съвети от къде може да е проблема.
привет, колеги! отскоро имам следния проблем - при ползване на Waze чрез Android auto на Bolero в колата (октавия 3 фейслифт), приложението "заспива" при всяко спиране на светофар или в задръстване. "събужда" се след около 5-7 минути, което в голяма степен обезсмисля ползването с цел информация за камери и полицейски постове. с Google maps няма подобен проблем. някой срещал ли е подобен проблем? Waze е версия 4.67.0.4, Android auto е версия 5.7.603954, слушалката е Redmi Note 8T с Android 9.
joro_kem написа: 25.10.2020, 09:05:25
привет, колеги! отскоро имам следния проблем - при ползване на Waze чрез Android auto на Bolero в колата (октавия 3 фейслифт), приложението "заспива" при всяко спиране на светофар или в задръстване. "събужда" се след около 5-7 минути, което в голяма степен обезсмисля ползването с цел информация за камери и полицейски постове. с Google maps няма подобен проблем. някой срещал ли е подобен проблем? Waze е версия 4.67.0.4, Android auto е версия 5.7.603954, слушалката е Redmi Note 8T с Android 9.
Заспива ти приложението в телефона. Трябва от настройките на телефона да потърсиш не съм сигурен дали не е при батерията и да му кажеш Waze да работи винаги дори и като заспи телефона.
Имам проблем с телефон samsung S10+ (A1) и гласовите команди на Android auto. Когато натисна микрофона или кажа Hey google, започва да говори глас на чужд език, който не се разбира. В последствие казва нещо за google assistance, но не може да направиш командата. Дайте съвети от къде може да е проблема.
Архимандрит Дионисий написа: 25.10.2020, 13:21:22Заспива ти приложението в телефона. Трябва от настройките на телефона да потърсиш не съм сигурен дали не е при батерията и да му кажеш Waze да работи винаги дори и като заспи телефона.
Благодаря, колега! наистина имаше отметка за икономия на батерия. ще тествам утре и ще пиша за резултата.
момци, днес нещата се объркаха на по-горно ниво android auto дава грешка (прикачвам снимка). болеро-то вика "проверете дали телефона поддържа android auto". деинсталирах приложението, инсталирах го наново - същата грешка. опитах и с по-стара съвместима версия от apkmirror (5.7.603944) - пак греда. от кабела не е - пробвах с още един, който държа за резервен в колата (гарантирано работят и двата). телефонията през блутут си работи безпроблемно. идеи?
При мен понякога не зацепва Android Auto-то ако телефона ми е заключен и просто го свържа с кабела. Та какво правя аз в този случай - махам кабела, отключвам телефона и след като е отключен тогава свързвам кабела. Ако не тръгне автоматично АА на Bolero-то просто отивам в Car и натискам Android Auto. Ако излезне съобщение на телефона даваш ок да се върже и готово.
Последно промяна от nmnikolov на 27.10.2020, 16:12:52, променено общо 1 път.
Малко няма връзка с този проблем, но да кажа и аз: Миналата седмица не искаше да се свързва и моят телефон с колата. На дисплея излизаше телефона, но при опита за връзка изписваше, че не може да се свърже. Така няколко опита, гасене на колата, откачане, закачане на телефона - същата работа. На другия ден го закачам - всичко си работи нормално. Грешка на телефона не видях да изписва. Мисълта ми е за нов опит след известно време.