Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Супер среща , много силни вечери и готини колеги който част от тях за мен са нови както и аз за тях заради дълги пропуснати години огромни благодарности на организаторите .
Страхотна среща, макар, че се включихме със закъснение. Мястото като условия и храна е окей, но определено е малко и не може да побере всички желаещи, а и това със шума не е окей за някои хора, на които се извинявам.
Срещнахме нови хора, разходихме се, починахме и догодина ще се целим да дойдем в пълен комплект, за по-дълго време.
Благодарности на организаторите, благодарности на компанията и простете ако има нещо!
Добра среща се получи. Благодарности на всички. Времето беше с нас и покарахме доста доволно ски. Купона пак беше на макс. Хотела има свойте забележки, храната беше добра, цената според мен е адекватна за това което предлага.