И аз ги виждам така нещата. На няколко места прочетох, че при смъкване примерно на Голф 7 с DCC се пускат "базови настройки" за DCC. По време на тази процедура автомобилът се вдигал за да се запаметят различните позиции на кантарите. Има мнения, че ако не се пуснат въпросните "basic setting" почвало да друса брутално след смъкване и се скапвали още по бързо амортисьорите.vankissa написа: 03.01.2020, 15:59:51 За мен това означава, че ако се снижи окачването, съпротивлението върху амортисьорите, и съответно клапана, ще се промени
https://forums.ross-tech.com/showthread ... ic-setting
На няколко места пишат, че не са могли да активират basic setting през VCDS, а само с ODIS.
По-твърдите стаб щанги вършат чудесна работа. Много съм доволен и да - влошиха комфорта, но главно по много голями неравности. Просто очаквах, че с твърдите стаб щанги ще е по-стабилно при вятър, просто е логично страничният вятър да те разклаща по-малко.Stevek написа: 03.01.2020, 19:18:23 Те помагат в завой, защото намаляват накланянето, но при праволинейно движение увеличават поклащането или направо предизвикват подскоци Сериозно развалят комфорта. Пътя може да изглежда равен, но на практика не е.
Карам и по път, който е доста неравен и там с висока скорост няма проблеми, защото има дървета около пътя и никога не духа силно.
Оплакването е само по магистрала и то само ако има вятър.