Резултати от анкетата (чисто информативно):
За завършек на дискусията да напиша какво в крайна сметка реших да се случва и защо. Пиша защото,
не за да се обяснявам, а да дам перспектива на хора в мойто положение, на които може и да им е полезно да прочетат:
В началото на другата година колата ще получи Revo Stage 1 на мотора (да, ще изпусна промоциите, но сега не е удобен момент за мен да вадя пари, така че тоя вариант отпада). Ще видя как се държи DSG-то с по-голямата мощност и новите настройки и ако е адекватно, нищо повече не пипам. Ще карам известно време, ако нещо ме дразни по кутията - ще се мисли, но не вярвам да има грижи. Колата е семейна, пестял съм 5 години да си я купя, друга нямам. Custom тунинг истории няма да правя, които я са ми спестили +-300-400 лева, я не (с нафтата най-вероятно не). Самият факт, че тръгвам да правя нещо е глупост в моя случай (постът на
@Цецо75 описва защо), затова ще го играя
максимално сигурно. Като наумя да правя нещо го правя, като гледам в глупостта си да съм обран, до колкото е възможно.
Единствен приоритет в моя случай, пред това че някой друг пакет би ми дал повече мощност за по-малко пари са: сигурност, гаранции, адекватна намеса при евентуални проблеми, удобна логистика от към каране на колата в сервиз-а. Всичко друго в моя случай е все тая. Пакета на Рево за мен е изпитан технически, дава повече от адекватна мощност (за да си начеша крастата) и съм сигурен, че след промяната ще се радвам на колата много повече. Това е по тоя въпрос.
Остана един последен въпрос и той е дали да качвам колата на дино преди/след тая операция (нямам представа колко би струвало да се качи 2 пъти на свястно дино, ако е много - няма да се занимавам). Другия вариант е да се направят замервания на времена преди/след и да се гледат разлики.
Поздрави!