Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте,
Да поставя въпроса и в тая тема.
Става въпрос за Polo 2004г, 1.4 бензин - на балдъзата е. Вчера й светна чека. Днес я закачих на VCDS и излезнаха следните грешки:
Ако може някой да каже с повечко подробности за какво иде реч, освен описанието на грешките. Колата не върви както трябва. Майсторът й щял да работи на 09.01
MHlebarov написа: 27.12.2022, 15:35:09
Првпоръчайте стенд за гр. Варна.
С новите джанти нещо ми тресе, и се сетих, че не съм правил, а съм в движение... @bega4kata,?
. Жижо 82 след Пикадили парк, на светофара вляво, ама едва ли работят в почивните дни. Това за гуми де, не знам под стенд какво имаш предвид. Ако е реглаж юни ауто на Цар Освободител.
За много години на всички, и да попитам майстора и аз: Някой "колега" ми е откраднал в новогодишната нощ решетчицата до десния халоген, зад която се навива теглича. Много лошо и тежко кълна, но... това си е негов проблем...
Въпросът ми към майстора е: Продават ли се някъде нови или от морга да търся направо?
smoke написа: 01.01.2023, 20:20:58
На твое място не бих си губил времето в търсене по морги, а бих потърсил в Еуратек или в някой от сайтовете за части.