Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- zalmaneca
- Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87
Автомобилни гуми. Какви гуми монтирате на Шкодата си (зимни, летни, всесезонни гуми)
Аз от туранзата, с които дойде колата, съм много доволен.
Не бих заложил на някои ултра перформънс-мега-бързите-рейсърски гуми за следващият път.
Не бих заложил на някои ултра перформънс-мега-бързите-рейсърски гуми за следващият път.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Дайкин що влачат климатици от Европа и от ЯпонияJORDITO написа: 24.04.2022, 22:46:27 tuningmania, Миро пак си във филмите![]()
Кой ще влачи гуми с контейнери, когато си е направил завод и логистика в Европа?
Аз пък твърдя, че Blacklion от Фаяд е топ гума като качество и поведение на пътя. И цената е много адекватна.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Rangel, щото Корея не е Япония
Корейците не ми ги хвали, даже и за Хюндай ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
Малко впечатления от новите ми летни гуми: VREDESTEIN ULTRAC 225/45R17 91Y FSL. От четвъртък до днес навъртях около 650км. : Видин - Белица - Петрич. През Петрохан времето беше мрачно, облачно и ръмеше дъжд. Температура: 4.5 градуса горе на върха. На слизане от Гинци към София асфалтът беше сух. През Северната тангента по магистралата за Пловдив, Вакарел и Белица... Мога да кажа, че съм изключително доволен от тези гуми. Както на мокро и студено, така и на сухо. Сцепление - топ!
-
slug
-
efex
Здравейте, регистрирам се специално за да ви спестя нерви,
защото докато продължаваме да си затваряме очите, ще получаваме подобни
услуги.
Направих поръчка от Гуми7 на 25.03.22 и до днес 09.05 гумите
ги няма като веднъж ги сгрешиха и втори път няма надежда
да пристигнат защото вече ги нямало.
Здраво си изпатих че първо не потърсих информация,
и впоследствие разбира се като прочетох какво става, още ме е яд.
На 80% от клиентите им се опитват да пробутват залежала стока,
или поръчките се бавят с месеци. Но моето заключение след всички
перипетии с тях е че те зарибяват с някакви по евтини цени
и след това се опитват да ти продадат гуми от които имат по голяма печалба.
А всичките им гуми които купуват са все с някакави проблеми.
ТОВА Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ СЛЕД ЛИЧНО МОИ ОТНОШЕНИЯ С ТЯХ,
и не ангажирам никой с това. Просто се надявам подобни фирми, с времето
да не продължават да съществуват и да ни правят на балами.
Т.е. надявам се ако има и други хора които са изпатили, просто да потвърдят
за да можем да предпазим повечето след нас. Ако съм е динствен
ок, просто сък карък но от всичко което изчетох като коментари за тях
(извън техния сайт) виждам че "каръците" са много.
Дано да бъда полезен и да спестя време и нерви на повече хора.
защото докато продължаваме да си затваряме очите, ще получаваме подобни
услуги.
Направих поръчка от Гуми7 на 25.03.22 и до днес 09.05 гумите
ги няма като веднъж ги сгрешиха и втори път няма надежда
да пристигнат защото вече ги нямало.
Здраво си изпатих че първо не потърсих информация,
и впоследствие разбира се като прочетох какво става, още ме е яд.
На 80% от клиентите им се опитват да пробутват залежала стока,
или поръчките се бавят с месеци. Но моето заключение след всички
перипетии с тях е че те зарибяват с някакви по евтини цени
и след това се опитват да ти продадат гуми от които имат по голяма печалба.
А всичките им гуми които купуват са все с някакави проблеми.
ТОВА Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ СЛЕД ЛИЧНО МОИ ОТНОШЕНИЯ С ТЯХ,
и не ангажирам никой с това. Просто се надявам подобни фирми, с времето
да не продължават да съществуват и да ни правят на балами.
Т.е. надявам се ако има и други хора които са изпатили, просто да потвърдят
за да можем да предпазим повечето след нас. Ако съм е динствен
ок, просто сък карък но от всичко което изчетох като коментари за тях
(извън техния сайт) виждам че "каръците" са много.
Дано да бъда полезен и да спестя време и нерви на повече хора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Ама като се скарахте казали им "сега ще напиша навсякъде, че не ставате"
?
-
efex
Абсолютно, казах им и още как.
Само че купона е че не съм първия ама как можах да не прочета
някой друг форум преди да поръчам.![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
Само че купона е че не съм първия ама как можах да не прочета
някой друг форум преди да поръчам.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- donci
- Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl
efex,
Да не прозвучи като реклама, но на предишните ми и сегашните коли съм пазарувал от bg.avtogumi.bg. Много разбрани са, винаги са изпълнявали изискванията за пресен ДОТ, поръчката е била много бърза и цените им са може би най-добрите. Е, сигурно има и други добри сайтове.
Да не прозвучи като реклама, но на предишните ми и сегашните коли съм пазарувал от bg.avtogumi.bg. Много разбрани са, винаги са изпълнявали изискванията за пресен ДОТ, поръчката е била много бърза и цените им са може би най-добрите. Е, сигурно има и други добри сайтове.
-
efex
Абе то е ясно че все някой ще изпълни поръчката както трябва но тези които поръчах
бяха на добра цена и беше преди вдигането на цените, и явно да не се прецакат
ми казаха че нема и нема щото пак се пазарих с тях да чакам още две седмици.
Сигурен съм че след един месец пак ще ги пуснат на новата цена.
А иначе от голямото каране по телефона ми казаха че точно тия дето аз съм
поръчал, били от страсбург и било "най-лошия" вариант за време на доставка.
Амам мен какво ме интересува бе нещаснтици, напишете в сайта че имате такива
доставки които са от днес до догодина.
И на всичкото отгоре така нагло ми го казват все едно аз имам вина за техните
простотии.
И в крайна сметка не искат да ми подновят поръчката, само дето не ми казаха
да си таковам малалайката.
бяха на добра цена и беше преди вдигането на цените, и явно да не се прецакат
ми казаха че нема и нема щото пак се пазарих с тях да чакам още две седмици.
Сигурен съм че след един месец пак ще ги пуснат на новата цена.
А иначе от голямото каране по телефона ми казаха че точно тия дето аз съм
поръчал, били от страсбург и било "най-лошия" вариант за време на доставка.
Амам мен какво ме интересува бе нещаснтици, напишете в сайта че имате такива
доставки които са от днес до догодина.
И на всичкото отгоре така нагло ми го казват все едно аз имам вина за техните
простотии.
И в крайна сметка не искат да ми подновят поръчката, само дето не ми казаха
да си таковам малалайката.
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До @efex - Мерси за предупреждението. Когато "Feed Back"-а стане масов в България, чак тогава ще видим и промяна във великите търговци. Дано скоро ни уврят тиквите на Клиентите.
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
-
efex
tuningmania, Точно затова се боря защото знам че работи. Не ми е за първи път. Има поне два пъти връщане на пари за кофти свършена услуга, един път ми подариха стоката за която си бях поръчал пак заради забавяне и несъответсвия, и няколко пъти заради грешки на сайта, те си поеха разликата която бяха сгрешили. Проблема е че това много се използва и опт конкуренцията за очерняне на фирми които добре си вършат работата. Затова искам по честен начин да се разбере кои стават и кои не стават. И затова си събирам всичко когато правя поръчки, та ако някой иска доказателства, да
мога да покажа черно на бяло а не просто да хейтвам. По същия начин никога не пропускам да пратя добри отзиви и благодарности и постове, за фирми които видимо си вършат работата изключително професионално и добре. Призива ми е повече хора да споделят важната е вярната информация за да се научат господата бизНЕсмеНИЙ, че е време да се съобразяват с клиентите, защото всички по веригата сме свързани и по някакъв начин ще им се върне и доброто и лошото. Съжалявам че вече оспамвам темата но мисля че това са важни неща за всички нас. Адмирации и Благодаря че ме търпите!!!
мога да покажа черно на бяло а не просто да хейтвам. По същия начин никога не пропускам да пратя добри отзиви и благодарности и постове, за фирми които видимо си вършат работата изключително професионално и добре. Призива ми е повече хора да споделят важната е вярната информация за да се научат господата бизНЕсмеНИЙ, че е време да се съобразяват с клиентите, защото всички по веригата сме свързани и по някакъв начин ще им се върне и доброто и лошото. Съжалявам че вече оспамвам темата но мисля че това са важни неща за всички нас. Адмирации и Благодаря че ме търпите!!!
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Явно е масово, особено сега след войната и покачването на петрола.
Март месец около (20то число ) си разглеждам сайтовете за гуми и попадам на autospot.bg. Супер дупер оферта - няма такава цена никъде. Поръчвам аз и на следващия ден ми звъни некво леке, което ми обяснява с нагъл тон, че тия гуми които съм поръчал ги имат налични в БГ, но на ДРУГА по-висока цена от тази, която аз съм направил поръчката.
Отговарям му на лекето, че не бързам и ще изчакам там 10-12тина дни, но държа цената да е тази по-ниската.
С неохота тоя ми казва : "амииии добре тогава..." Иии вече знаех, че ще има "драма"
В крайна сметка след 2 седмици звъня да питам кво стана с тия гуми, познайте дали въобще бяха "пуснали" поръчката
След 5 минутна "консултация" с колегите, тоя ми съобщава, че гумите уж пътували и ще са тук до края на седмицата...Попитах го сигурен ли е, защото ако не са тук до петък да не ме търсят изобщо!
Познайте дали се обадиха тия измикяри![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Март месец около (20то число ) си разглеждам сайтовете за гуми и попадам на autospot.bg. Супер дупер оферта - няма такава цена никъде. Поръчвам аз и на следващия ден ми звъни некво леке, което ми обяснява с нагъл тон, че тия гуми които съм поръчал ги имат налични в БГ, но на ДРУГА по-висока цена от тази, която аз съм направил поръчката.
Отговарям му на лекето, че не бързам и ще изчакам там 10-12тина дни, но държа цената да е тази по-ниската.
С неохота тоя ми казва : "амииии добре тогава..." Иии вече знаех, че ще има "драма"
В крайна сметка след 2 седмици звъня да питам кво стана с тия гуми, познайте дали въобще бяха "пуснали" поръчката
След 5 минутна "консултация" с колегите, тоя ми съобщава, че гумите уж пътували и ще са тук до края на седмицата...Попитах го сигурен ли е, защото ако не са тук до петък да не ме търсят изобщо!
Познайте дали се обадиха тия измикяри
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Пускайте ги по пързалката https://kzp.bg/
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.