Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Същото го бяха писали и за Порше
Да паркират на вън, да зареждат до 80.....и т.н. Същата статия!
По принцип собствениците на Мерцедеси, не са много фенове на електричките
Даже хич.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Днес ми остана време за Прешъс за основно почистване, че децата в тези калища, бяха поизцапали. Включително и мокетчето в багажника с чантите си дето ги хвърлят по земята в училище.
Изблизал съм го
За една година, няма грам следа от употреба никъде.
Нипо по бордове на седалки, кожата да има гънцица, нито стелките имат отбелязано от пета
За мен качеството на интериора е топ.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Е как ве, гумени за зимата със зимните гуми и мокетни за останалия период от време.
Извън темата, явно с Веско Маринов сте на един акъл гледах в някакво предаване, как дава на шивач да му ушият 10-15 комплекта стелки и като се изхабят ги сменя направо