Срещи в София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Vinci74
- Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M
Срещи в София
Пичове съжалявам че не можах да дойда - битов кутсусз, в съчетание с напрегната работна седмица в службата. Другия път ще компенсирам.
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- deniz8912
- Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual
Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с. - Обратна връзка:
Срещи в София
Ехе клипчето беше мееега яко.... от бегачки чак лаптопа ми отпраши с бясна скоростStuci написа:
Като гледам какви машини има мойто Йети ще остане незабележимо покрай тия красавици
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Срещи в София
Така ли му викат вече като те у-виква жената?Vinci74 написа:..битов кутсусз, в съчетание с напрегната работна седмица в службата.
А срещата-много добре!Яки Шкодаци и много на брой,мола свети,свети!Браво на вас!
п.п.Тошето що е подпушил така,да не му се е запушил дУпеефа?
- plamenbv
- Гараж: Octavia 3 1.8TSI 6MT
Срещи в София
Момчета, аз по-рано запалих моторетката, но ми беше изключително приятно да се запозная с тези, които присъстваха.
Ако сте отишли на разпивка след това,
!
!-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
Достраша ги да ги мерим, затова пускат колажи...нямам думи
Радвам се, че се запознахме с още хора. Благодаря.
Радвам се, че се запознахме с още хора. Благодаря.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от Sec8200 на 23.02.2018, 23:36:12, променено общо 1 път.
-
Sec8200
Срещи в София
16-18 човека, много силно присъствие.
Не ми се пише подробно - с две думи .. яко представяне
Не ми се пише подробно - с две думи .. яко представяне
-
Sec8200
Срещи в София
Последната показва разликата в ...пре-фейс LED, face двата варианта
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Срещи в София
Добре, че бяхме ние да напълним мопа.
Sawyer, само черни точки трупаш, няма как само Кирето да те отсрамва. Ама пуста му rs3ка![beee [smilie=beee.gif]](./images/smilies/beee.gif)
Sawyer, само черни точки трупаш, няма как само Кирето да те отсрамва. Ама пуста му rs3ка
- aleksander
- Гараж: Audi A4 3.0 quattro
Renault Megane Coach F7R...
Срещи в София
Много добра среща беше,отдавна не бях идвал по срещи много доволно
P.S.Следващия път да удариме и по някой старт....
P.S.Следващия път да удариме и по някой старт....
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Срещи в София
Супер среща! Съжалявам само, че не успях да си полафя с всички...ама така е, като бяхме ТОЛКОВА МНОГО!!!
Викнахме си и един мерцедес да ни пее, щот' сме гъзари и можем да си го позволим!
Всеки е добре дошъл, с какъвто и да е автомобил! Дори да е дизелов, като на Тодор! 
Викнахме си и един мерцедес да ни пее, щот' сме гъзари и можем да си го позволим!
Няма такова нещо! Ние се събираме на лаф моабет, а не на конкурс за красотаdeniz8912 написа: Като гледам какви машини има мойто Йети ще остане незабележимо покрай тия красавици
goAPR
- Vinci74
- Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M
Срещи в София
Майсторе НЕМАМ жена и деца - ерген съм с "убав" Шкодак Фабия Монте Крало. Всички жени са мои.....нищо лично към вече бракуваните колеги.Баш Майстора написа:Така ли му викат вече като те у-виква жената?Vinci74 написа:..битов кутсусз, в съчетание с напрегната работна седмица в службата.![]()
А срещата-много добре!Яки Шкодаци и много на брой,мола свети,свети!Браво на вас!
п.п.Тошето що е подпушил така,да не му се е запушил дУпеефа?
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Срещи в София
Като спомена Монте Карло, сивото много ми харесва, а мръсотията по него хич не си личи... ама хич хич... наложи се да гледам отблизо, за да видя, че, всъщност, е бая мръсно... ![shock [smilie=shock.gif]](./images/smilies/shock.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T