Сигурен ли си, че точно от този модел ти са лошите впечатления, защото това е второ поколоение на DUNLOP SP Sport MAXX RT.
DUNLOP SP Sport MAXX RT1 верно свършваха бързо, но при DUNLOP SP Sport MAXX RT2 този проблем уж е оправен.
Сигурен ли си, че точно от този модел ти са лошите впечатления, защото това е второ поколоение на DUNLOP SP Sport MAXX RT.
Аз имам много добри впечатления от HANKOOK PRIME3 K125 държаха много добре на сухо и мокро. После минах на Нексен Н-фера и съм усещал приплъзване на места, където Ханкуук-а държеше без проблем.
zar написа: 07.04.2022, 09:44:12 berberov_sm, С оглед на цената и шумът - Клебера.Ако искаш пък премиум ,но малко по-шумен ,който гаранция няма да се вдърви бързо - Контито.
От тях съм взел почти 4 чифта Контита(и зимни и летни ) и проблем не съм имал нито с качеството ,нито с дълговечността им.А също така на няколко пъти на гумата ми пишеше "Made in Germany",което приятно ме изненада.Съдейки от моя опит с тях ,вярвам че и ти няма да съжаляваш!
Софийските улици задължително трябва да участват като етап от тестването на всички гуми и това да е отбелязано по подходящ начин на етикетитеTaratajki написа: 07.04.2022, 15:40:43 След днешното каране из "градО" смело мога да кажа- все тая е с какви гуми сте, всичко се лизга яко Нема гуми, които да държат на софийската гняс.