Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
skauta написа:Vinci74, Васко, иди на някои от съборите да ти покажат, как се карат сериозни машини, колегите.
Стига се изтъква.
Друже нещо си в грешка! При мен няма никакво изтъкване, ако ме познаваше щеше да го знаеш? Споделих няколко случки от пътуванията с Карлото, а народа тръгна да спори и да се надпира и си го мери с мен? Не мога да съм конкуренция на никой и нежелая. Е това е тъпото!
Не съм си си взел Шкодата за семейна кола или за показ в някой шоурум. Колкото до съборите Скауте за там някои колеги не само при Шкода феновете, готвят специални модели или автомобилите си за: показ или гонки на писта като Калояново. Моята Шкода е типична градска кола, но това не означава че не я настъпвам газта до ламарината (МАКСИМУМ).
1 и 4 са много приятни за по-бързо придвижване. 2 ми е малко натоварено и има много, които не могат да карат. 3 някак ме кара на лежерно каране и зяпане.
А понеже си ми комшия (почти), крайно време е щом не се засичаме из околоята, да пием кафе еди-къде-си
По маршрут 1 и аз ходя, не толкова за хапване колкото до Цари Мали град и на един от плажовете. Можем да се засечем?