Застраховане и правно съдействие пред съда

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Досега 3 пъти съм завеждал щети в Алианц за камъни по предна броня и преден капак. Не е имало драма. Естествено се случи вчера... "Карам си аз и от една кариера излизат камиони пред мен и хвърчат камъчета и филц..."
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут

Мнение от _v_ »

tuningmania написа: 25.05.2022, 17:36:25 До @vankissa - Не знам как е в "Allianz" но други "Каско"-Застрахователи са ми отказвали Щета заради камъчета - било нещо от сорта на естествено захабяване. Макар, че аз не виждам нищо естествено да летят камъни по Пътищата.
КОЙ отказва, давай ги! [smilie=sarcastic.gif]
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Мнение от _v_ »

vankissa написа: 25.05.2022, 11:24:11 Пичове,

някой има ли идея дали Allianz признават и съответно изплащат корекция на щети от камъчета?

Третата зима на колата се е отразила много трагично на бронята...
Покриват се!
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
tuningmania

ŠKODA MASTER

Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.

Мнение от tuningmania »

До @_v_ - Ако се наложи, ще ТЕ тормозя [smilie=kiss3.gif]
Съд, Конфискация и Затвор - Сега!

Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Аватар
vankissa

Škoda Ентусиаст

Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154

Мнение от vankissa »

Taratajki написа: 25.05.2022, 20:51:56 Отива при Ники в Надежда и той ще намери начин [smilie=pardon.gif] И после при хората на Явор да ти направвт колата bullet proof [smilie=sarcastic.gif]
Не ви разбирам с тези тенекиджийски щуротии. Моята е цялата в точки и чертички. Някой прекрасен ден се срещаме с някой и бум! после боядисват всичко [smilie=sarcastic.gif] След 500 км. е пак същата.
Ами, те и мен ме думнаха зимата и пребоядисваха броня, калници, сменяха врата - беше си супер след това колата.
Но на връщане от Зимната Среща валеше сняг и 2 пъти ме уцели луга, хвърлена през мантинелата на магистралата от друг автомобил, движещ се в насрещното. Въпреки че скоростта не бе голяма заради пътните условия дрънчеше мноо яко. Беше ми се откачила тапата за куката на предната броня, т.е. имало е яко посуквания на цялата бронята. Вероятно са хвърчали и камъчета от автомобили пред мен...

Та при хората на Явор, аз си имам абонамент направо [smilie=sarcastic.gif]. Имаше странични драскотини, които фиксираха успешно тази седмица, но ударите по бронята и капака няма как - трее си боя.
Пък после дали ше сложа фолио - не знам - цифрата е колкото да си платя 2 пъти боядисвания на цялата предница. А сега ми казвате, че ще се случи безплатно по Каско, което и без това е 3+К.
А реално щети за 2 години и половина не съм завеждал. С изключение на тоя удар, за който не бях виновен...
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

Щури 'ора сте вие [smilie=sarcastic.gif] Трябва да почне да пречи на движението на колата, за да ходя да се разправям [smilie=pardon.gif] Да, дразнят ме и мен разни драскотини, особено когато са от безхаберници причинени, но немам нерви да ходя по застрахователи и бояджии [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
vankissa

Škoda Ентусиаст

Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154

Мнение от vankissa »

Taratajki написа: 26.05.2022, 22:27:50 Щури 'ора сте вие
Тоа па...
То лесно ве - ей ги ЕК Дружба на 7 минути пеша от работа.
Е, ше седя 1 седмица с една кола, ма ни мое на събора да съм с дупки от камъчета... Ше ме засрами мноо Явор (@YYakovliev) [smilie=kiss3.gif]
Audirulzz

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
Обратна връзка:

Мнение от Audirulzz »

vankissa написа: 27.05.2022, 16:33:16 Ше ме засрами мноо
Обмисли ст.2.
Остаи тия ламарини [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

vankissa написа: 27.05.2022, 16:33:16 да съм с дупки от камъчета.
Щом пречи на аеродинамиката, действай брат [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Мнение от _v_ »

Бих желал да ви запозная най-общо с една застраховка, която до преди известно време нямаше голяма популярност сред обществото, но последно време набира все по-голяма популярност. Това е застраховката "Отмяна на пътуване".

Най-общо застраховката „Отмяна на пътуване“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.

Застрахователят възстановява на застрахованото лице разходи за самолетни билети, хотелски резервации и други туристически и бизнес услуги, извършени предварително, които не могат да бъдат възстановени при отмяна на пътуването.

Налице са ограничения при повечето застрахователи, касаещи най-късния възможен момент за сключване на тази застраховка, преди осъществяване на пътуването. В тази връзка е силно препоръчително веднага след плащане на капаро/цялата сума по почивката/пътуването да се отправи запитване до застрахователя. Налице е също така възможност да се покриват разходи на застрахования, в случай че почивката/пътуването продължи извънредно, поради независещи от него причини.

Ковид 19 е покрит риск при повечето застрахователи, като застраховкатата "Отмяна на пътуване" може да се сключи самостоятелно или в комбинация с добре познатата застраховка "Медицински разноски".

За повече информация съм на разположение. [smilie=beach.gif]
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Мнение от _v_ »

ДЗИ изтеглиха (отново) късата клечка в съдебната зала. Бяха платили по тотална щета, ама леко занижено [smilie=sarcastic.gif]

Е, в съдебна зала постигнахме "пълен обрат" и Софийски градски съд уважи иска!

Честито на Даниел! [smilie=kiss3.gif]

ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Мнение от stefan L »

Здравей колега, става въпрос за два фиша, издадени по едно и също време, на едно и също място, на едно и също мпс :

Изображение

Как да процедираме?
Последно промяна от stefan L на 03.07.2022, 17:02:11, променено общо 1 път.
Аватар
Rangel

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1

Мнение от Rangel »

Васко ще ги оправи :)
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Мнение от _v_ »

stefan L,

Писах ти л.с. [smilie=pleasantry.gif]
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Мнение от _v_ »

Бул Инс...

При ремонт по Гражданска отговорност, възлизащ на близо 1 000 лв., тези "хубавци" бяха платили малко над 200 лв.

Е да, ама Съдът реши друго, отгоре на всичко ще платят и разноски. До следващия път [smilie=punish.gif] [smilie=sarcastic.gif]

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”