Срещи в София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Срещи в София
Да не ви обесиха с главите надолу админите бе ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Vinci74
- Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M
Срещи в София
igeorgiev82 написа:Емо каза официалните срещи били на музея
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Vinci74
Срещи в София
bondo написа:Най-несериозните се оказаха най-сериозни.0840FB63-0728-4F6E-854D-BDAD5FDF8B64.jpeg
Наздраве пичове! Аз мисля с метрото и после с 111 да се разходя до Икеа-та, че Карлото е при чичо докотор в сервиза и съм с кракокомобила (ужас?!
Ако някой може да ми предложи превоз да казва? Бондо ми има телефона. Нещо ми се дояде ябълково щруделче в ИКЕА-та и допи захар с кафенце (с кило захар в чашата)
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Срещи в София
Имаме клипче! Бяхме на камбаните - хубаво време, лаф моабет, пихме по кафенце, хапнахме и на връщане от срещата докарахме инфаркт и мобилирахме (mobile.bg) BMW X5 4.0d (3ка дизел битурбо, 304 коня) на един чичо с напудрената му непълнолетна силиконка, който на светофара дъъълго се взира каква е тази кафява кола, от която почти не падна (без мпите 90 кила в колата чичото клони към загуба!), а прЕаталката му се чудеше какво означава "ola, ombre,BlackPearl написа:![]()
Аз клипче чакам
que passa shpekano mehikano?"
пп. някъв ни се изпречка пред нас, затова рязко спираме. Иначе цеднахме до кеая на 3та.
Последно промяна от Stuci на 04.02.2018, 14:36:46, променено общо 1 път.
goAPR
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Vinci74
Срещи в София
Чичото е имал късмета, че не бях аз вместо вас! Изобщо нямаше да му позволя с моето Карло да ме настигне, камо ли задмине. Лятото на път за Благоевград един такъв чичо ли беше, леля ли беше след Дупница (Цицница както някои му викат на градчето) в продължение на едно 20-40 км надолу по пътя се опитваше да ме настигне с едно BMW X3 или X5 по магистралата
И не успяваше защото го бях настъпил Карлото с едни 190 км/ч (имах си навигатор, който може да потвърди случката) и бързахме за една люта македонска ракия и ощипации в Благоевград. Направо се побърка човечеца от яд (виждаше се на моменти в огледалото изражението на лицето му), че не може да ме настигне и че една Шкода му се опъва. Ма той завалията не знаеше, че съм бивш шофер на Баварец (тука бивши нема!
).
Е успя да ме настигне чак на мястото, където свършваше новопостроения път и трябваше да се намалява скоростта.
И не успяваше защото го бях настъпил Карлото с едни 190 км/ч (имах си навигатор, който може да потвърди случката) и бързахме за една люта македонска ракия и ощипации в Благоевград. Направо се побърка човечеца от яд (виждаше се на моменти в огледалото изражението на лицето му), че не може да ме настигне и че една Шкода му се опъва. Ма той завалията не знаеше, че съм бивш шофер на Баварец (тука бивши нема!
).Е успя да ме настигне чак на мястото, където свършваше новопостроения път и трябваше да се намалява скоростта.
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Срещи в София
Той се беше засвяткал вече,докато върнем 3та,за съжаление изкочи някакъв съботонеделник и попречи на батъла.
Vinci74,
Винци,знам те аз теб,че си див рацер.
Навиците от баварец,трудно се забравят.
Като изпишат монтекарлото си заплювам едно возене на гернана!
Vinci74,
Винци,знам те аз теб,че си див рацер.
Навиците от баварец,трудно се забравят.
Като изпишат монтекарлото си заплювам едно возене на гернана!
- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в София
Ти ли, ве?! Нищо, новите не знаятbondo написа:...докато върнем 3та...
![diablo [smilie=diablo.gif]](./images/smilies/diablo.gif)
goAPR
-
hvp800
- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в София
Не зная. Явно имаше някакъв проблем, защото веднъж го има, веднъж го няма...може би някаква несъвместимостhvp800 написа:Стуци , де ти аватара?
goAPR
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T