Срещи в София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
AUTOCOMPLEX RS
- Гараж: Сервизът се намира на бул. Европа 130 и Анри Нестле.
- Обратна връзка:
Срещи в София
Честито и безаварийна .
-
AUTOCOMPLEX RS
- Гараж: Сервизът се намира на бул. Европа 130 и Анри Нестле.
- Обратна връзка:
Срещи в София
Честито рождество Христово да сте здрави весели и все повече позитивни, и успех на форума да се развива все във духа на разбирателството.
Весели посрещане на Новата 2018 година и всички да сме задружни и успешна и по добра година за всички Българи. Важнот е да се събира ме.
Весели посрещане на Новата 2018 година и всички да сме задружни и успешна и по добра година за всички Българи. Важнот е да се събира ме.
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Срещи в София
Здравейте колеги,
за много години! Бъдете живи и здрави и успешна 2018 г.!
Кога ще е първата среща за тази година, имам желание да я посетя за първи път.
Поздрави,
за много години! Бъдете живи и здрави и успешна 2018 г.!
Кога ще е първата среща за тази година, имам желание да я посетя за първи път.
Поздрави,
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Срещи в София
Здравей и за много години! Няма определени дати за срещи. Когато някой предложи някакъв ден и час, обикновено останалите желаещи реагират и се стига до среща в удобно време. Кажи кога ти е удобно и да го мислим 
goAPR
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
Срещи в София
Здрасти Васко. За много години и добре дошъл и в тоя форум. Тук съм сигурен, че ще ти е много по интересно и се радвам, че реши да се запишеш. Ще ми е приятно да се видим. 
- zloQQ
- Гараж: vRS Challange 2.0 TSI
- Обратна връзка:
Срещи в София
Иво, след като си говорих с Жорето, че ми предстои ремонт, той за теб ми каза, така че... Ще те тормозя като се видим покрай колите, да знаеш! Аз съм вече на линия за някоя и друга бира 
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
Срещи в София
Нямаш грижи, като решиш звънкай. Сигурно тоя месец ще направя и малко принудителна почивка, че от 3 месеца я закъсах с лявата ръка и ще се наложи да ходя по лекари, ама професия братче
. Това е. Между другото, ако някои има познат добър ортопед, да ми препоръча ще съм много благодарен. В голямо чудене съм къде да ида, а проблема става все по сериозен.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Срещи в София
Мога да ти дам телефона на моя крнезо терапевт, в клиниката имат и ортопед.
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
Срещи в София
Oк, прати на лично и благодаря. ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Срещи в София
Колегата fraas е ортопед.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
Срещи в София
Абе, той не е ли от Варна, доколкото го открих, че това ми идва доста далеч, но все пак благодаря за информацията. По принцип, ако види темата и прояви интерес може да се чуем с него, аз заболяването си го знам, ама правилното лечение е болния въпрос.bega4kata написа:Колегата fraas е ортопед.
- zloQQ
- Гараж: vRS Challange 2.0 TSI
- Обратна връзка:
Срещи в София
А тук няма ли някоя тема в която да има кой, кой е и с какво се занимава, ала-бала...не можах да открия такава.
Аз лично предпочитам да ползвам някой познат след като така и така ще давам пари. Защо да не е на познат/приятел? А особено ако е от шкодоводите! До сега с който човек със Шкода съм имал вземане/даване - не съм сбъркал!
Аз лично предпочитам да ползвам някой познат след като така и така ще давам пари. Защо да не е на познат/приятел? А особено ако е от шкодоводите! До сега с който човек със Шкода съм имал вземане/даване - не съм сбъркал!
Последно промяна от zloQQ на 02.01.2018, 21:36:13, променено общо 1 път.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Срещи в София
Съвет да ти даде.skauta написа:Абе, той не е ли от Варна, доколкото го открих, че това ми идва доста далеч, но все пак благодаря за информацията. По принцип, ако види темата и прояви интерес може да се чуем с него, аз заболяването си го знам, ама правилното лечение е болния въпрос.bega4kata написа:Колегата fraas е ортопед.
GUNTER SERVICE

- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
Срещи в София
Може да. Стига да е склонен, че някои са....нали. На мен не ми пречи да му пиша, пък ще видим.
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Срещи в София
_v_, Здрасти, Васко, добре дошъл и тук, за много години, радвам се, че се присъедини към облъчените. Познаваш ме като pow от другото място, ще се радвам да се видим по срещите.
Поздрави
Ицо.
П.С.
skauta, Ивчо, ще питам днес или в петък личния си лекар, който е с практика и кабинет в Пирогов и ще ти дам координати.
Поздрави
Ицо.
П.С.
skauta, Ивчо, ще питам днес или в петък личния си лекар, който е с практика и кабинет в Пирогов и ще ти дам координати.
Последно промяна от Вероломния Кръчмар на 03.01.2018, 08:49:43, променено общо 1 път.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!